Айде,пробвай!castelo написа:По тъпо от самоубийството ще да е масовото самоубийство![]()
Затова аз пък искам да ви спра
Какво ви се иска най-много в момента?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
Taka... дочакахте момента в който и аз ще напиша нещо сериозно в тази тема (изключвам едно нещо което поисках скоро и се радвам че то стана).
Искам... ама наистина много искам... да разбера колко е размера на Cache паметта и какъв е chipset-a на процесора от четвърто поколение на Centrino (Santa Rosa platform) Core 2 Duo T7100 !!!
Информацията в Интернет не помага и е объкваща (на всякъде различна). Ако някой позва notebook с такъв процесор моля да тества със софтуер (ако не знае) и да напише тука.
Аз все пак утре ще разбера правилния отговор... но няма лошо ако го направя и още днес.
Искам... ама наистина много искам... да разбера колко е размера на Cache паметта и какъв е chipset-a на процесора от четвърто поколение на Centrino (Santa Rosa platform) Core 2 Duo T7100 !!!
Информацията в Интернет не помага и е объкваща (на всякъде различна). Ако някой позва notebook с такъв процесор моля да тества със софтуер (ако не знае) и да напише тука.
Аз все пак утре ще разбера правилния отговор... но няма лошо ако го направя и още днес.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094