Какво ви подразни/натъжи днес vol.2
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Исках да си направя шоколадов корн флейкс с прясно мляко (О, чудо невиждано!), но като отворих хладилника... видях, че бутилката е празна!! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Едно голямо *ГУШ* от мен и дано ти мине! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
e искам ГУШ на живо,то тея вуртуални гушки не топлят много
.по принцип винаги съм в настроение,дори сега се смея.просто ме е яд като съм прецакан,като се почувствам така винаги търся отмъщение,в случая няма да го получа и това ме кара да се чувствам двоино по-прецакан 
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Хей, внимавай много с тези гушканици, че аз виждам всичкоDEATH'SS_HEAD написа:e искам ГУШ на живо,то тея вуртуални гушки не топлят много.по принцип винаги съм в настроение,дори сега се смея.просто ме е яд като съм прецакан,като се почувствам така винаги търся отмъщение,в случая няма да го получа и това ме кара да се чувствам двоино по-прецакан
Не от висотата, от низостта ми се гади.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Какво ти пука?! И аз мен не ме изкараха ангелче, но аз си го знам по принципDEATH'SS_HEAD написа:e искам ГУШ на живо,то тея вуртуални гушки не топлят много.по принцип винаги съм в настроение,дори сега се смея.просто ме е яд като съм прецакан,като се почувствам така винаги търся отмъщение,в случая няма да го получа и това ме кара да се чувствам двоино по-прецакан
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Опа, надушвам любовна свада!daisyto написа:Хей, внимавай много с тези гушканици, че аз виждам всичко![]()
![]()
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
ъъъъ Марги кво правиш тук,нали щеше да ходиш някъдеdaisyto написа:Хей, внимавай много с тези гушканици, че аз виждам всичкоDEATH'SS_HEAD написа:e искам ГУШ на живо,то тея вуртуални гушки не топлят много.по принцип винаги съм в настроение,дори сега се смея.просто ме е яд като съм прецакан,като се почувствам така винаги търся отмъщение,в случая няма да го получа и това ме кара да се чувствам двоино по-прецакан
![]()
![]()
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Толкова съм тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа...
зле ми е. пак. и съм адски тъпа
зле ми е. пак. и съм адски тъпа
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Навън е облачно и не става за плаж