В Аулата ви отстъпвам моето място
Първи ден в СУ?!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък съм заек във ФФ!
ФФ rulezzz!!
ФФ rulezzz!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
1ви курс за 3ти пореден път 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Е да но сега поне влезнах това, което наистина искам да уча и вече няма мърдане 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

- incontrastofsin
- В началото бе словото
-
arsenal_angel
- В началото бе словото
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
къде ги видя тея програми?luni4ka написа:официалното откриване е от 11ч, в 13:30 във факултетите, а в 14:30 по зали и специалности
Програмите за първия семестър излезнаха в сайтовете на специалностити
АЙЙЙДДДДДЕЕЕЕЕ ЧЕСТИТО КОЛЕГИ!
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- orion_elira
- Да живей словото
това е за славянските филологии . а за др спец имаш ли идея как седят нещата.. аз съм в историческия.. и откриването ни е на 1ви.. странно е че вашето е на 2риinaccessibility написа:ето ИСТИНАТА
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
-
AzoN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Тоя пост е от миналата година, както и самата тема. Но наближава време да я повдигнем с пълна сила отновоorion_elira написа:къде ги видя тея програми?luni4ka написа:официалното откриване е от 11ч, в 13:30 във факултетите, а в 14:30 по зали и специалности
АЙЙЙДДДДДЕЕЕЕЕ ЧЕСТИТО КОЛЕГИ!
ЮФ - Право(Р) - 1 курс, 4гр.
- orion_elira
- Да живей словото
е добре защо седи толкова напред във форума ?? аз нещо съвсем се загубихAzoN написа:Тоя пост е от миналата година, както и самата тема. Но наближава време да я повдигнем с пълна сила отновоorion_elira написа:къде ги видя тея програми?luni4ka написа:официалното откриване е от 11ч, в 13:30 във факултетите, а в 14:30 по зали и специалности
АЙЙЙДДДДДЕЕЕЕЕ ЧЕСТИТО КОЛЕГИ!и тюхкащите се първокурсници от миналата година да ни споделят от своя опит...
-
AzoN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Ми защото най-отпред седят темите с най-актуални постове, т.е. някой я е изровил отнякъде и е написал отговор, в резултат на което темата отново се е върнала на първа страницаorion_elira написа:е добре защо седи толкова напред във форума ?? аз нещо съвсем се загубихAzoN написа:Тоя пост е от миналата година, както и самата тема. Но наближава време да я повдигнем с пълна сила отновоorion_elira написа:къде ги видя тея програми?luni4ka написа:официалното откриване е от 11ч, в 13:30 във факултетите, а в 14:30 по зали и специалности
АЙЙЙДДДДДЕЕЕЕЕ ЧЕСТИТО КОЛЕГИ!и тюхкащите се първокурсници от миналата година да ни споделят от своя опит...
![]()
![]()
ЮФ - Право(Р) - 1 курс, 4гр.