coup написа:"Добър" е категория , която човек трябва да спре да използва още на 12 години! Този бил добър, онзи бил лош ... това да не е приказка на Андерсен.
всичко е относително
за някои сме добри за други сме лоши, на трети не им пука, а Андерсен не го закачай!!!
Вие сте любезен. Другите ви харесват, умеете да общувате с хората. Сигурно имате много приятели. Един съвет – никога не се опитвайте да имате добри отношения с всички – на всички не може да се угоди, а и голяма полза за това за вас няма.
Вие сте любезен. Другите ви харесват, умеете да общувате с хората. Сигурно имате много приятели. Един съвет – никога не се опитвайте да имате добри отношения с всички – на всички не може да се угоди, а и голяма полза за това за вас няма.
Вашата доброта е въпрос на ситуация. Вие сте добър далеч не с всички. За едни вие сте готови на всичко, но за тези, които не харесвате, общуването е повече от неприятно. В това няма нищо лошо. Но навярно трябва да внимавате, да не обиждате хората.
Вашата доброта е въпрос на ситуация. Вие сте добър далеч не с всички. За едни вие сте готови на всичко, но за тези, които не харесвате, общуването е повече от неприятно. В това няма нищо лошо. Но навярно трябва да внимавате, да не обиждате хората. ОПРЕДЕЛЕНО СЪМ ТАКАВА!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
Понякога общуването с вас е мъчение, дори и за най-близките ви хора. Бъдете по-доброжелателен и ще имате повече приятели. Нали приятелството изисква добро отношение.
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Понякога общуването с вас е мъчение, дори и за най-близките ви хора. Бъдете по-доброжелателен и ще имате повече приятели. Нали приятелството изисква добро отношение.
ибах мааму,аз съм бил голяма гадина.леле немога да повярвам,не тва е някав бъг,не е възможно аз съм такава душица
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
УАУ, ама тука има някакви луди фенове на такива тестчета, откъде ги изкопавате тези теми, и тази и онази за "приятел ли сте" са пуснати на 16.12.2005 знаете ли това коооолко отдавна е ???
ибах мааму,аз съм бил голяма гадина.леле немога да повярвам,не тва е някав бъг,не е възможно аз съм такава душица
Да- и ти, и аз. Затова ни заплашиха с бан
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
Да- и ти, и аз. Затова ни заплашиха с бан
абе бягаи бе,тоя тест ме изкара егати урода
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.