Световен тенис

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки
Курс: четвърти

Мнение от Fed »

Мдаа, наистина... и аз изключително много харесвам стила на Сампрас, въпреки че за много това сервиз-мрежа просто не е тенис, но Сампрас го прави толкова красиво че просто не можеш да не харесаш играта му... Такива волета, такива забивки, slam dunk... просто красота...

Изображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Всеки си има мнение. Аз примерно не възприемам блъскането от основната линия докато някой от двамата, които играят не уцели мрежата или не изкара топката в аут. Но пак казвам, всеки си има вкус. За мен играта на Пийт е най-красивото, което съм виждал в тениса.
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз

Мнение от Fed »

Прав си. Може би по тази причина аз не харесвам много Надал - заради склонността му към дълги разигравания. Но и той си има плюсове - често завършва точки по страхотен начин. Харесва ми и това че гони дори и невъзможното, при което се получават уникални удари...
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Аз харесвам Надал точно заради непримиримостта, хъса, борбата до последно и фейърплея. Много ме беше яд, че тази година не взе УИМБЪЛДЪН, защото надигра Федерер. Ако продължава развитието си в същите темпове, на Роджър ще му става все по-трудно да печели турнири.
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз

Мнение от Fed »

Бях чул че хора като Надал не се задържат много на върха... точно заради борбата до последно. Та дори имаше и някакъв пример от историята... Но Надал наистина прогресира на трева, не може да се отрече! :wink:
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Сигурно Роджър има доста още да свърши, за да надмине Сампрас, но пък предпоставки за това не липсват. Просто очаквам момента, в който Федерер ще направи Голям шлем и ще се радвам да стана свидетел на един такъв исторически момент. Що се отнася до Надал-Федерер, много повече харесвам играта на швейцареца заради елегантността и разнообразието й.
Иначе от по-младите тенесисти харесвам Анди Мъри. Днес гледах мача му с Бьоркман, както винаги имаше някои страхотни отигравания, но определено физическата подготовка му куца. Това момче трябва да се научи да играе петсетови мачове при положение, че нерядко попада в такива и да съумява да сдържа малко повече нервите си
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз

Мнение от Fed »

За Мъри съм съгласен. Случвало му се е да повръща на корта дори...
Аватар
Derek
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от Derek »

Изображение

Светата Двоица. :D

Агаси -> господин 100% killer ретур, един от майсторите на играта, не само за резултат, но и за публиката. Като гледах бенефиса му направо бях за съжаление. Той е опонирал на едни от магьосниците в тениса и ги е побеждавал.

Федерер -> носителят на нов неповторим стил в съвремения тенис, талантлив и амбициозен младеж. Постигнал чистота в играта си до степен -> творене за наслада на зрителите. Ноу комент.
Последно промяна от Derek на 31 Авг 2007, 00:08, променено общо 1 път.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Изображение
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Eй, сега видях, че дават Блейк - Санторо, но чак петия сет. Голям мач е бил, някой гледа ли го?
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз

Мнение от Fed »

Аз гледам повторението сега...

Санторо е велик. Та дори Пийт го нарича "гений". Американеца е признавал, че французина е противника с/у който играе най-трудно. Без думи...
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

И аз гледах Санторо той просто е ГИГАНТ !!!А смешната печка Блейк как ме дразниииии :evil: :evil: :evil:
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Аз пък една нощ изпуснах от турнира и те половината поставени при жените отпаднали - Вайдишова, Шарапова, Хингис (за молямо мое съжаление), Надя Петрова (резонно), Пати Шнийдер.
Някой гледал ли е някои от тези мачове?
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

А Шарапова и Надал мога да ги обеся на червата им! Ако трябва и своите ще жертвам, но ще ги умъртвя!!! Единственият от мъжете, който може да се бори по противност с Надал, май е Хюит!!! Но Шарапова здраво си държи първото място... :angryfire:
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Jamesmagno написа:А Шарапова и Надал мога да ги обеся на червата им! Ако трябва и своите ще жертвам, но ще ги умъртвя!!! Единственият от мъжете, който може да се бори по противност с Надал, май е Хюит!!! Но Шарапова здраво си държи първото място... :angryfire:
Тебе пък що те дразнят Шарапова и Надал?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”