Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

Само за информация да ви кажа, че успях за се свържа с БФ и относно кога започват очните ми казаха, че най-рано този петък ще се знае кога са. Не е за вярване, че вдигнаха. :shock: :D
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Така и не разбрах, кой ще бъде колега. Айде бъдещи молекулярни биолози обаждайте се:)
Amarok
В началото бе словото

Мнение от Amarok »

Така и не разбрах, кой ще бъде колега. Айде бъдещи молекулярни биолози обаждайте сеSmile
Ами аз :) който иска може да се обади все пак ще сме колеги следващите 4 години => skype - lycon-hunter
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

cufff много късно почваш курса нали изпита е на 13 ноември ако не се лъжа къде ще се готвиш?
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Е що да е късно - 160 часа е курса и точно за ноември. Днес ми беше първия ден. Амарок дай скайп :) ника ти ми звучи като от едно фентъзи, ама може да се бъркам.
п.п в ТУ
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

mucunka написа:cufff много късно почваш курса нали изпита е на 13 ноември ако не се лъжа къде ще се готвиш?
Аз ходих на курс 54 учебни часа-беше ОК. 2 месеца стигат :wink:
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Atlantida написа:
mucunka написа:cufff много късно почваш курса нали изпита е на 13 ноември ако не се лъжа къде ще се готвиш?
Аз ходих на курс 54 учебни часа-беше ОК. 2 месеца стигат :wink:
Аз сега до 15 съм всеки ден по 6 часа май и после само събота и неделя. А на нас сега ни предложиха следната възможност, в една седмица държим два пъти изпита и се разделя. При теб имаше ли го това нещо?
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Ами не, в 1 ден ми беше всичко-аз бях от 8 до към 15ч, но някои имаха дупка-те си правят групи и групите се разминават, за да се ползват пц-тата за слушането.И...някои са били май до 17ч. Няма да е толкова изморително на 2дни...но пък аз се радвам, че всичко за 1 ден свършва.
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Atlantida написа:Ами не, в 1 ден ми беше всичко-аз бях от 8 до към 15ч, но някои имаха дупка-те си правят групи и групите се разминават, за да се ползват пц-тата за слушането.И...някои са били май до 17ч. Няма да е толкова изморително на 2дни...но пък аз се радвам, че всичко за 1 ден свършва.
Не не...при нас казаха, че можеш два пъти да караш изпита в рамките на една седмица, а не че го разделят. После резултатите от двата изпита ги разделят. Това било някакво ново нещо, и ако за единия се плаща 220, за другия само 30.
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Нямаше такова нещо за нас....
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

cufff аз вчера се обаждах до ТУ и ми каза че има две свободни места за курса и може да ме включи но трябва да карам входния тест а се съмнявам да достигна нивото... труден ли беше входния тест?
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

mucunka написа:cufff аз вчера се обаждах до ТУ и ми каза че има две свободни места за курса и може да ме включи но трябва да карам входния тест а се съмнявам да достигна нивото... труден ли беше входния тест?
Супер лесеен беше, аз го направих без да пипна нищо. Обаждай се, сигурно ще си в моита група, защото има най-малко хора. Малко ни е заспала госпожатаи говори тоооооооолкова бавно, че да ти стане зле. Ама май всички са така, взимат ни за дебили :)
Айде тъкмо ще си имам колежка и няма да бъде едно от изключенията. Един от моито даскало като ме видя на курса и ми разправя: ти не си ли много стара, какво правиш тук.....Баси на 19 и вече ти казват, че си стар :)
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

ехааа дано не е късно вече да ида че тя за днес сутринта ми каза :( кажи повече за входния тест какво имаше
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

mucunka написа:ехааа дано не е късно вече да ида че тя за днес сутринта ми каза :( кажи повече за входния тест какво имаше
Беше разделен в три групи, съответно по трудност. Първите задачи са следните, дадени са думи и ти трябва да прецениш коя не пасва. Това е лесно и в трите части А Б и Ц и следващите задачи са нещо като диалог, в който или да кажеш кой отговор не е подходящ или кой е подходящ. На Ц има и LV, който е относително труден. Има и нещо като есе, обаче на мен дори не ми го провериха. Казаха ми, че теста е важен и точките ми стигат.
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

уффффффффффффф :cry: :cry: тая година ми е тръгнало всичко наопаки :( дано в понеделник да не е късно. иначе се записах за входен тест ж гюте но там мисля че входния тест е по труден... съответно да ти дадат по ниско ниво разбира се! :cry:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”