Какво мислите за САЩ?

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Miss_Hollywood_style
В началото бе словото

Мнение от Miss_Hollywood_style »

Страната на големите възможности и все пак всичко си зависи от човека харесва ми и се надявам някога да отида там но не за постоянно защото си обичам България и искам да си живея тук :D
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Miss_Hollywood_style написа:Страната на големите възможности и все пак всичко си зависи от човека харесва ми и се надявам някога да отида там но не за постоянно защото си обичам България и искам да си живея тук :D
Брех къв патриотизъм ви е хванал сички....
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Патриотизма е до голяма степен "голо" чувство без покритие в днешно време.С какво да се гордея за това ,че съм българин.С това ,че цените на основните храни скачат като зайци на стероиди,за това ,че сметките за парно са с 30% по-високи от миналата години,при все ,че съм харчил по-малко,с това ,че насред София 200-300 пичове от едно "онеправдано етническо малцинство" награбиха секири и ножове заплашвайки българите в квартала? И все такива хубави неща и което е още "по-хубаво" на никой не му пука.И да искам да живея в тази прекрасна държава...Абе ,странно,ама нещо не ми се иска особенно :roll:
.
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

Richard B. Riddick допускаш една съществена грешка.какво е виновна държавата ни че я населяват простаци,крадци и измамници.тя ли ни ражда,тя ли ни възпитава.тя ли е виновна че я управляват алчни копелета.абе като не ти харесва летище софия знаеш каде е.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

А какво е държавата?Нима това не са народа и управляващите го?Ако искаш да ми кажеш ,че държавата това е просто територията на която се разполага дадената страна съм съгласен с вас-красива страна сме,хубава природа,добро географско положение,не лош климат... :) Не мисля обаче,че територия(природа)=държава :idea: :wink:
Едит:Честит ми 3000 пост! 8)
.
Аватар
Derek
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Derek »

3000 :shock:
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Всъщност съм с близо 6000ама с другия акаунт не поствам вече :twisted:
.
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

Richard B. Riddick написа:А какво е държавата?Нима това не са народа и управляващите го?Ако искаш да ми кажеш ,че държавата това е просто територията на която се разполага дадената страна съм съгласен с вас-красива страна сме,хубава природа,добро географско положение,не лош климат... :) Не мисля обаче,че територия(природа)=държава :idea: :wink:
Едит:Честит ми 3000 пост! 8)
добре бе батка ама трябва ли да се сърдиш на държавата понеже старците,циганите и турците избират кои да я управлява.моята идея е че ние сме си виновни.просто имаме много шибан манталитет.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Хайде да не правим повече оф-топик в темата за САЩ... :)
.
Аватар
charshavcho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от charshavcho »

Richard B. Riddick написа:Патриотизма е до голяма степен "голо" чувство без покритие в днешно време.С какво да се гордея за това ,че съм българин.С това ,че цените на основните храни скачат като зайци на стероиди,за това ,че сметките за парно са с 30% по-високи от миналата години,при все ,че съм харчил по-малко,с това ,че насред София 200-300 пичове от едно "онеправдано етническо малцинство" награбиха секири и ножове заплашвайки българите в квартала? И все такива хубави неща и което е още "по-хубаво" на никой не му пука.И да искам да живея в тази прекрасна държава...Абе ,странно,ама нещо не ми се иска особенно :roll:
Съжалявам, обаче в Ню Йорк има гета не с по 300, а с по 30 000 пичове, дето ще те заколят, за да ти вземат златното ланче от 10 г... Много не сте наясно с действителността в другите държави. И там се избиват, изнасилват, крадат си колите, друсат се и т.н. САЩ не се изчерпва с О.С. и Лас Вегас.... Просто гледате доста едностранно на нещата!

А за работата ... с една добра заплата от 2000 лв в София (а вие щом сте в СУ смятам, че сте кадърни хора и ще можете да я изкарате) можете да си живеете като царе в "гадната" България! И тук си има McDonald's, и тук можеш да си купиш Crysler 300C... Има една подробност, обаче: Никъде на друго място няма да можете да си прекарате живота по-весело, защото българският манталитет го няма в САЩ или ЕС и това всеки чужденец го казва....
Get rich or die trying ....
aPathetic
В началото бе словото

Мнение от aPathetic »

hysterics написа:А за работата ... с една добра заплата от 2000 лв в София (а вие щом сте в СУ смятам, че сте кадърни хора и ще можете да я изкарате) можете да си живеете като царе в "гадната" България! И тук си има McDonald's, и тук можеш да си купиш Crysler 300C... Има една подробност, обаче: Никъде на друго място няма да можете да си прекарате живота по-весело, защото българският манталитет го няма в САЩ или ЕС и това всеки чужденец го казва....
:shock: :shock:
Kъде ги раздават тия заплати по 2000 лева???
А за манталитета на българина няма какво да говорим. Наистина го няма в САЩ и ЕС... за тяхна радост.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

За мен САЩ е страна с по-големи възможности за лично развитие, отколкото има в България... и това е!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

На САЩ едно им признавам- истински патриоти са! Може да са някакви плазмодии повечето, но се държат здраво! Не като в България- едни се срамуват, други се отдават на патриотарство... Сега ако се намери статистика колко процента от българчетата до 10 години знаят химна наизуст и колко процента от американчетата, вторите ни бият безпроблемно!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Абе гледам в темата се споменава ,че в САЩ обществото било "консуматорско".Какво разбирате под това понятие?Нали всяко общество произвежда продукти и съответно ги консумира...?Не е като САЩ да не произвеждат,нали
.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

hysterics написа:
Richard B. Riddick написа:Патриотизма е до голяма степен "голо" чувство без покритие в днешно време.С какво да се гордея за това ,че съм българин.С това ,че цените на основните храни скачат като зайци на стероиди,за това ,че сметките за парно са с 30% по-високи от миналата години,при все ,че съм харчил по-малко,с това ,че насред София 200-300 пичове от едно "онеправдано етническо малцинство" награбиха секири и ножове заплашвайки българите в квартала? И все такива хубави неща и което е още "по-хубаво" на никой не му пука.И да искам да живея в тази прекрасна държава...Абе ,странно,ама нещо не ми се иска особенно :roll:
Съжалявам, обаче в Ню Йорк има гета не с по 300, а с по 30 000 пичове, дето ще те заколят, за да ти вземат златното ланче от 10 г... Много не сте наясно с действителността в другите държави. И там се избиват, изнасилват, крадат си колите, друсат се и т.н. САЩ не се изчерпва с О.С. и Лас Вегас.... Просто гледате доста едностранно на нещата!

А за работата ... с една добра заплата от 2000 лв в София (а вие щом сте в СУ смятам, че сте кадърни хора и ще можете да я изкарате) можете да си живеете като царе в "гадната" България! И тук си има McDonald's, и тук можеш да си купиш Crysler 300C... Има една подробност, обаче: Никъде на друго място няма да можете да си прекарате живота по-весело, защото българският манталитет го няма в САЩ или ЕС и това всеки чужденец го казва....
Че живеем по-весело от другите ок,ама обясни ми с 2000 лева заплата как да си купя Крайслер за 100к.... :shock: :shock: :shock:
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Публикувай отговор

Обратно към “Светът”