Доколкото съм запозната с политиката на фирмата по отношение на темите не вярвам да ти ги продадат...А за проверка на твоите може би зависи от преподавателя.Колко ще ти струва...идея си нямамaleksander написа:Имам един въпрос. Тъй като кандидатсвам с биология и съм си направил сам темите. Дали "образователни технологии", могат да проверят темите да ли са направени добре. Сигурно ще искат да се плати ако го могат да го направят. Ще платя, само да не е много голяма сумата от порядъка 50-60 лв. И друго дали продават темите си, ако да колко ли ще струват, тогава?
Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
Nice from far, far from nice 
Не можеш да купиш темите, без да платиш почти годишната такса, която е около 600лв. Друго можеш да направиш. Да им кажеш за какво става въпрос, че искаш да ти проверяват темите, и да купиш техни, можеш и да се явиш няколко пъти на техните изпити, да кажем по един път месечно, и предполагам, че ще ти направят изгодна за теб оферта, която няма да е за цялата година. Пробвай.
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- katia_kateto
- В началото бе словото
- Курс: семестриално завършил
- Обратна връзка:
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
По немски преподавателката е само една(доколкото знам аз) и определено не си струва да се подготвяш там...Като човек жената си е супер,но за учител не става...Lace написа:Малко по-конкретно инфо?Едва ли всички даскали по немски не струват,все има нещо свястно (както се разбира за английския)^Mimchi^ написа:Не ходете на немски в ОТ!
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Ходих и по лит-ра в ОТ и нещата стоят по коренно различен начин...Виж лит-та там си заслужава...
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."