Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Mira-kiflichkata
В началото бе словото

Мнение от Mira-kiflichkata »

aleksander написа:Имам един въпрос. Тъй като кандидатсвам с биология и съм си направил сам темите. Дали "образователни технологии", могат да проверят темите да ли са направени добре. Сигурно ще искат да се плати ако го могат да го направят. Ще платя, само да не е много голяма сумата от порядъка 50-60 лв. И друго дали продават темите си, ако да колко ли ще струват, тогава?
Доколкото съм запозната с политиката на фирмата по отношение на темите не вярвам да ти ги продадат...А за проверка на твоите може би зависи от преподавателя.Колко ще ти струва...идея си нямам :roll:
Nice from far, far from nice :)
zoxoxo
В началото бе словото

Мнение от zoxoxo »

Не можеш да купиш темите, без да платиш почти годишната такса, която е около 600лв. Друго можеш да направиш. Да им кажеш за какво става въпрос, че искаш да ти проверяват темите, и да купиш техни, можеш и да се явиш няколко пъти на техните изпити, да кажем по един път месечно, и предполагам, че ще ти направят изгодна за теб оферта, която няма да е за цялата година. Пробвай.
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Ясно.
можеш и да се явиш няколко пъти на техните изпити, да кажем по един път месечно, и предполагам, че ще ти направят изгодна за теб оферта, която няма да е за цялата година. Пробвай.
Но май няма време.
Благодаря ви.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Отзиви? Доволни ли са бъдещите студенти?
Аз съм доста доволна. От оценката си не чак толкова, но там сама съм си виновна и това е ясно. Изкарах 4.43 по английски, но влязах нещо, което си ми харесва, затова няма какво повече да искам! :)
Изображение
^Mimchi^
В началото бе словото

Мнение от ^Mimchi^ »

Не ходете на немски в ОТ!
Аватар
katia_kateto
В началото бе словото
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от katia_kateto »

Зависи кой ти води лекциите :wink: Моята даскалка по английски биваше.Но няма място за сравнение с това, което научих примерно във Фарос-а.Абе всеки трябва да си учи упорито, за да сполучи :D
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

^Mimchi^ написа:Не ходете на немски в ОТ!
Малко по-конкретно инфо?Едва ли всички даскали по немски не струват,все има нещо свястно (както се разбира за английския)

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

OK
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

OK
Аватар
funkz
В началото бе словото

Мнение от funkz »

За математика си струва определено!
Аватар
Cassie
Драскач
Специалност: Астрофизика
Курс: завършил

Мнение от Cassie »

funkz написа:За математика си струва определено!
Да. Валя и Любка rule! :P
Аватар
funkz
В началото бе словото

Мнение от funkz »

хах...много мъдрост струи от твоите слова чедо 8)
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Абе май, както се вижда, доста хора са доволни от ОТ по разни предмети.Явно е сериозна работата на повечето учители и сега се радват на новоизлюпените си студенти.
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

Lace написа:
^Mimchi^ написа:Не ходете на немски в ОТ!
Малко по-конкретно инфо?Едва ли всички даскали по немски не струват,все има нещо свястно (както се разбира за английския)

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
По немски преподавателката е само една(доколкото знам аз) и определено не си струва да се подготвяш там...Като човек жената си е супер,но за учител не става... :(
Ходих и по лит-ра в ОТ и нещата стоят по коренно различен начин...Виж лит-та там си заслужава... :D смело мога да кажа,че повечето преподаватели по предмета са на ниво :P Особено онзи снажен,светлоок мъж,за когото стана въпрос... :shock:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

О,чувала съм за тоз хубавец.Моя приятелка питаше за немския и благодари за инфото.Мен обаче ме интересува история и английски.Нещо да кажеш?
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”