Икономика на Английски език - Тук!
Модератор: Boromir
Икономика на Английски език - Тук!
Икономистите да се разписват тук!
Последно промяна от funkz на 30 Авг 2007, 14:30, променено общо 1 път.
- Cassie
- Драскач
- Специалност: Астрофизика
- Курс: завършил
Добре де, хубаво, няма повечеfunkz написа:По мои осмотрения при наличие единствено на теми от този характер всеки средно статистически индивид при това студент би се досетил...![]()
![]()
Та виждам, че си нямате друга работа... моля оставете темата за икономистите вместо да я осирате
Просто явно не съм "средно статистически индивид при това студент", за да се досетя, какво имаш предвид под "споделете...
Е, бас държа, че и ти не знаеш за какво точно става въпрос, ама нищо...
То от заглавието се разбира само, че става дума за някви икономически неща за англичани
А пък с първият си пост би трябвало да конкретизираш точно какви, но пак нищо
И "споделете...
В момента пишеме само 2мата така, че може и да не използваш цитати,
Тъй като виждам, че това ще те направи по-щастлива, а природата не ми позволява да те оставя неощастливена промених темата
Надявам се си доволна и ще преместиш негативната си енергия и неоправдана заядливост към някоя по-маловажна тема;)

Тъй като виждам, че това ще те направи по-щастлива, а природата не ми позволява да те оставя неощастливена промених темата
Надявам се си доволна и ще преместиш негативната си енергия и неоправдана заядливост към някоя по-маловажна тема;)
- Cassie
- Драскач
- Специалност: Астрофизика
- Курс: завършил
Аз обичам да цитирамfunkz написа:В момента пишеме само 2мата така, че може и да не използваш цитати,
Тъй като виждам, че това ще те направи по-щастлива, а природата не ми позволява да те оставя неощастливена промених темата![]()
Надявам се си доволна и ще преместиш негативната си енергия и неоправдана заядливост към някоя по-маловажна тема;)![]()
Не че ме ощастливи кой знае колко, ама айде да не те дразня:
Сега вече мога да насоча негативната си енергия другаде, и да измъчвам (режа пръсти, забивам клечки под ноктите, гъделичкам с перо ходилата и т.н.) други мои жертви *мухахахахаха*
Edit: Да не ти спамя
Иначе за клечките и пръстите:
Обикновено или първо забивам клечките и после режа,
или забивам под ноктите на ръцете и режа пръстите на краката
Последно промяна от Cassie на 30 Авг 2007, 14:49, променено общо 1 път.