Защо София е мръсна?
- Ira_dei
- Драскач
София е мръсна,защо ли?Онзи ден когато навлизах в града се очертаваше един добре забъркан разпрострял се тъмен облак дим на града...не ми приличаше на дъждовен.Мръсна е защото гъмжи от потребители,от коли,от Кремиковци и 1110000 неща още
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- Forester
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ще си признае ли някой от пишещите тук, че си хвърля угарките на улицата, през прозореца на колата/влака, целофана от цигарените кутии, обвивките на вафлите и всички онези дребни нещица, които смятаме за маловажни... и че понякога дори не осъзнава, тоест прави го по навик, машинално.
Защото като чета тук такива умни изказвания, за миг се залъгвам, че обществото ни се променя. Навън реалността обаче е друга. Получава се някаква адска бездна между хората вън и тези тук. А всъщност, такова разделение не съществува. Това сме едни и същи хора. С малката разлика, че за някои (фалшивата) анонимност, даваща виртуалносто пространство, е поле за също толкова фалшивата роля на човек с активна гражданска позиция.
Няма нужда да "крещите" по форумите. Знаем какви сте отвън
Нищо лично
Защото като чета тук такива умни изказвания, за миг се залъгвам, че обществото ни се променя. Навън реалността обаче е друга. Получава се някаква адска бездна между хората вън и тези тук. А всъщност, такова разделение не съществува. Това сме едни и същи хора. С малката разлика, че за някои (фалшивата) анонимност, даваща виртуалносто пространство, е поле за също толкова фалшивата роля на човек с активна гражданска позиция.
Няма нужда да "крещите" по форумите. Знаем какви сте отвън
Нищо лично
Последно промяна от Forester на 30 Авг 2007, 13:14, променено общо 1 път.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
- Ira_dei
- Драскач
и това го има,няма изградени навици,а няма изградени навици защото има безнаказаност,ако имаше кой да съблюдава чистотата...щеше да е друго яче
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- явор
- Летописец Виртуоз
Мога съвсем искрено да заявя, че и с кимометри съм готов да си нося боклучето! И още нещо... аз не съм пушач, но имам доста познати пушачи и сред тях има и такива, които винаги си хвърлят фасовете на правилните места, като естестевно преди това ги загасяват подобаващо, за да не запалят някой кошForester написа:Ще си признае ли някой от пишещите тук, че си хвърля угарките на улицата, през прозореца на колата/влака, целофана от цигарените кутии, обвивките на вафлите и всички онези дребни нещица, които смятаме за маловажни... и че понякога дори не осъзнава, тоест прави го по навик, машинално.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
И аз съм така ма ние двамата не компенсираме сички мизерници дето си хвърлят боклуците насекъде...castelo написа:Мии лично аз си нося опаковката на вафлата, докато не намеря кошче. Не хвърлям фасове по земята, защото не пуша.
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
София е мръсна защото хората са чиста проба дебили. Поне повечето. В България е съвсем нормално да си изхвърлиш фаса през прозореца на колата докато караш. Малки хартиики и опаковки се хвърлят къде ли не, а нищо не пречи да си ги поносиш 10-20 метра до най-близката кофа. Да не говорим за кифлите, които като си хвърлят буклука просто подмятат торбата в горе долу същата посока, в която е и кофата, и ако не уцелят, както и най-често се случва защото нямат елементарна двигателна култура, просто си продължават, да не би случайно да им замирише на гадно или, Боже опази, да се изцапат.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- DADO
- Легендарен флуудър
Ще ви разкажа една интересна случка от вчера. Прибирахме се след едно пейка-парти в градинката до НДК и точно на ул.Витоша (до Патриарха, там където спира трамвая) видяхме огромна купчина пресни конски лайна. А някаква възрастна жена (може би чуждестранна туристка) с голям интерес ги снимаше с фотоапарата си. Това е то, екзотиката - на пъпа на София! 
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Все повече пътувам по света и все повечв установявам, че проблема не е само в хората, който хвърлят боклуци, защото такива има навсякъде и даже много повече в чужбина, където има много повече туристи, които смятат, че щом не са си в родината всичко им е позволено. Например в Рим е ужасно мръсно ВЕЧЕР, но след това излизат хората от чистота и си вършат съвестно работата.. Още си спомням като бях малка как идваха камионите от чистота и миеха уличката пред нас... От 10 години не е минавал камион. Каква е причината? И градинката пред нас беше чиста! Дали хората са се променили толкова много за 10 години или просто София не се почиства?
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
-
smeshko
- Паисий
Тая тема пак ще стане проблемна ...
Айде моля ви стига с тия простотии ... Ми мръсна е , защото няма кой да я чисти. А иначе най-правилният билборд на земята беше "Защо българия е мръсна " снимка на един човек хвърлящ боклука си и 2ри надпис "Защото така мислиш ти и още 7 200 000 българи... ама моля ви стига с темите защо на София и има нещо ..
In vino verittas