aма горе долу така ли протичат дните,щот аз някакси не си представям да бухам 8 часа с кирка или лопата за едната слава
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Тъй протичат я, ти какво очакваш ? Работи се от Понеделник до Събота всеки ден най-късно трябва 7-7,30 да сте на обекта и се работи някъде до обяд , максимум до 13 часа, че после става много жега и има една 15 минутна почивка обикновено по средата на времето.То в жегите просто си е мор да работиш след 13 часа на обяд.После се връщате в базата за обяд и става опашка за банята както се досещаш сигурно и така....После малко почивка следобеда, дали ще спиш това си е твоя работа и към 17-18 часа обикновено пак има някаква работа, я керамика , я нещо друго, но това си зависи вече от обекта.Това е в общи линии.
мен от работа не ме е страх,аабе аз първо да доживея до практиката пък тогава ще му мисля
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Ами честито идобре дошъл в клуба, аз днес вече го напуснах официално, но това не пречи де. С времето ще се ориентираш доста добре как стоят нещата, има време. Успешна година с нашите мили преподаватели
А аз да питам нещо за курсовите работи. Понеже още не съм предал тази от 2 курс. Има ли някакъв срок, защото имах информация, че трябва да се предадът до завършване на 4 курс, като може и 3-те наведнъж.
www написа:А аз да питам нещо за курсовите работи. Понеже още не съм предал тази от 2 курс. Има ли някакъв срок, защото имах информация, че трябва да се предадът до завършване на 4 курс, като може и 3-те наведнъж.
може,може, всичко е възможно,дори няколко дни преди държавния изпит,но гледай да си изчистиш по-рано.Ще ти е по-спокойно на теб самия.А ти какво специализираш, имаш ли идея за курсовите работи ?
www написа:А аз да питам нещо за курсовите работи. Понеже още не съм предал тази от 2 курс. Има ли някакъв срок, защото имах информация, че трябва да се предадът до завършване на 4 курс, като може и 3-те наведнъж.
може,може, всичко е възможно,дори няколко дни преди държавния изпит,но гледай да си изчистиш по-рано.Ще ти е по-спокойно на теб самия.А ти какво специализираш, имаш ли идея за курсовите работи ?
Специализирам класическа, но нямам кой знае каква идея, засега съм се насочил поне едната да е свързана с Августа Траяна. (местен патриотизъм )