Опитай с такиваSilver_Surfer написа:...1-ви курс какви ще са![]()
такива
![]()
такива
![]()
или пъктакива
Примерно...
Модератор: Don Horhe
Опитай с такиваSilver_Surfer написа:...1-ви курс какви ще са![]()
такива
![]()
такива
![]()
или пъктакива
Кратко, точно и ясно.Александър написа:НЕ, не, просто не. Това е, което мога да кажа, някои колежки ходиха и знам. Опасно е, доста е опасно. Не искам да обяснявам защо и как. Просто стой далеч от това. Иди млати боксовата круша по-добре.FeelingSad написа:4. Йога
Мисля, че бъркаш. Просто защото това за което си мисля че си мислиш не е към университета, а пък и университетската май не е същата, от която се уплашихме в първи курс. Може и да греша, де.Александър написа:НЕ, не, просто не. Това е, което мога да кажа, някои колежки ходиха и знам. Опасно е, доста е опасно. Не искам да обяснявам защо и как. Просто стой далеч от това. Иди млати боксовата круша по-добре.FeelingSad написа:4. Йога
Какво като не е същата? Я си спомни някои колежки как лепяха плакатите на онази програма за усъвършенстване на мозъка навсякъде из ЦИЕК. Случайните студенти много ще разберат коя е към университета и коя не.fan4battle написа:Мисля, че бъркаш. Просто защото това за което си мисля че си мислиш не е към университета, а пък и университетската май не е същата, от която се уплашихме в първи курс.
И аз това исках да попитам въпреки всичко. И най-вече колко пъти в седмицата може да се посещава? Относно екипировката - ходех и на катерене по едно време и знам, че без еспадрили, осигуровка и добри карабинери, си е доста опасно! Там ли ни ги осигуряват или всеки сам се грижи за своята екипировка? Колко големи са групите или е по-редно да попитам колко бройки са предвидени за този спорт?Kira написа:А иначе по темата: Някой може ли да разясни катеренето какво представлява, ако го е записвал като спорт? Катериш ли се или гледаш само стената
Ми да, ама за тази имаше големи плакати, като освен това се и плаща! Никой няма да се излъже да плати, освен ако не бъде много убедително убеден. Пък дори и не е йога, а само има някои упражнения от нея.Александър написа:Какво като не е същата? Я си спомни някои колежки как лепяха плакатите на онази програма за усъвършенстване на мозъка навсякъде из ЦИЕК. Случайните студенти много ще разберат коя е към университета и коя не.