Здравейте, аз съм биология задочно, миналата година свършиха 5-те години на лекции и сега имам първа условна година за вземане на изпит... интереусва ме дали може да има и втора такава година или си губиш студентските права.
Държавният изпит до колко години след семестриално завършване можеш да го вземеш?
Благодаря ви много.
На колко условни години имаме право?
Модератор: sientelo
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Re: На колко условни години имаме право?
Както Крематори каза, 3 години може да се явяваш, аз ще добавя, че може и след това, обаче след това трябва да платиш сем. такси за годината, в която се явяваш (доколкото аз знам). Т.е. 3 години не плащаш за тоя изпит, а след това вече трябва.abi написа: Държавният изпит до колко години след семестриално завършване можеш да го вземеш?
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Re: На колко условни години имаме право?
Съжалявам, дезинформирала съм те. Можеш да се явяваш на още две последователни сесии след годината, в която завършваш. Т.е. две редовни сесии и две допълнителни. А какво става след това не знамBrainless Pirate написа:Както Крематори каза, 3 години може да се явяваш, аз ще добавя, че може и след това, обаче след това трябва да платиш сем. такси за годината, в която се явяваш (доколкото аз знам). Т.е. 3 години не плащаш за тоя изпит, а след това вече трябва.abi написа: Държавният изпит до колко години след семестриално завършване можеш да го вземеш?