Коя е най-малоумната реклама? А най-готината?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кефи ме рекламата на "Пършевица"! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хаха! Вижте на каква реклама (или каквото там беше) станах неволен свидетел (слушател) днес по радиото:
"Ухапването от комар може да предизвика обрив, световъртеж, гадене, повръщане, вдигане на температура, отпадналост... Все едно сте изпили литър джин и осем бири. Защо през лятото не се откажете от лятното пиене и не минете на... ухапвания от комар?"...
Гоже Босподи, нямам думи
!!
"Ухапването от комар може да предизвика обрив, световъртеж, гадене, повръщане, вдигане на температура, отпадналост... Все едно сте изпили литър джин и осем бири. Защо през лятото не се откажете от лятното пиене и не минете на... ухапвания от комар?"...
Гоже Босподи, нямам думи
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Определено се набиват в ума! Като онази на кроасаните-
"-Шоконамазах ли се много?
-Нараво се шоколизира!"...
Мноооого е тъпа!!!
"-Шоконамазах ли се много?
-Нараво се шоколизира!"...
Мноооого е тъпа!!!
- Cassie
- Драскач
- Специалност: Астрофизика
- Курс: завършил
Спомням си, че всеки път като чуех или видех реклама с Crazy Frog отвътре ми идваше да се изкормя и да се обеся на червата си!
Принципно не съм агресивен човек, но тая ш*б*на жаба ме докарва до истерия и желание да я разчленя на жабешки бутчета!
В тази връзка, когато се сетя за Cr*z* F**g това клипче винаги ме успокоява: http://www.vbox7.com/play:326997b5
Принципно не съм агресивен човек, но тая ш*б*на жаба ме докарва до истерия и желание да я разчленя на жабешки бутчета!
В тази връзка, когато се сетя за Cr*z* F**g това клипче винаги ме успокоява: http://www.vbox7.com/play:326997b5
Последно промяна от Cassie на 03 Сеп 2007, 08:10, променено общо 1 път.
Hope for the best,
plan for the worst.
plan for the worst.
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Има една реклама на Найк:
Футболен мач. Гол мъж нахлува на терена. Носи само маратонки Найк, иначе е както майка го е родила. Полицаите почват да го гонят, той бяга, зрителите се радват. Полицаите не успяват да хванат голчото, който изчезва през един от изходите. Мачът продължава. След малко голият мъж отново нахлува на терена да прави шоу за радост на зрителите, полицаите отново отчаяно тичат след него. Без успех. Рекламата завършва с надпис "Maximum performance"

Футболен мач. Гол мъж нахлува на терена. Носи само маратонки Найк, иначе е както майка го е родила. Полицаите почват да го гонят, той бяга, зрителите се радват. Полицаите не успяват да хванат голчото, който изчезва през един от изходите. Мачът продължава. След малко голият мъж отново нахлува на терена да прави шоу за радост на зрителите, полицаите отново отчаяно тичат след него. Без успех. Рекламата завършва с надпис "Maximum performance"
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"