Правистите - тук
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Що пък да не са винаги до тебе. Къде ше са? Те ако бяха свестни родители нямаше да остават детенцето им да си мисли че мама и тати ше плащат за всичко, а щяха да го възпитат. Така че нищо не им пречи на незадоволената мама, чието отроче е на пиедестал за нея да трови живота на "големия" татко, с голяма кола и голямо самочувствие и голям портфейл и постоянно да го муфти да дава парички на отрочето щото тва и онова. А дори да не е такава ситуацията невиждам защо точно тея паразити да не паразитстват на гърба на мама и тати цял живот.А и да не заемат твоето място то ше заемат нечие друго, така че вредата от тях си остава
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
stasenceto, най-накрая може да ти се завърти главата от съветиsummer написа:Ти си се познаваш най-добре, съобрази се със себе си. Аз си знам, че толкова рано няма да седна да уча каквото ще да става...stasenceto написа:А кво мислиш за алтернативата "частни уроци от 11 клас" ?Прекалено рано ли е?А и зависи къде учиш (коя гимназия). 11 клас може да се ходи на литература, но за История не виждам смисъл ( там изпита е само върху материал 12 клас).
П.П. Множко е материала, но чак пък толкова.... Една година ти стига (дори да е не пълна година).
явор, ама ние обсъждахме какво е, ако те финансират мама/тати... Аз предпочитам стария изпитан начин - да си уча. После достатъчно ще има да се блъскаме с работа, и надявам се, за изкарване на повече от 4000 лв...
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
сърце на Аан-Аллейн...
Аз също имах само 6ци обаче и моите приятели имаха само 6ци и някои от тях не можаха и 3 да изкарат. Колкото повече навлизаш в това всемирно зло наречено КСК толкова повече ще се отчайваш от системата, която е създадена за да те прецака. Така че 6ците не са ти гаранция.
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Лошото е, че винаги е имало и ще има паразити. Човек трябва дас е опита да им се противопостави и ако не успее, значи най-голямата му грешка е, че е решил да остане /да учи тук, а не бяга като разумните същества... Трябва да има и такива заблудени...FTF написа:Що пък да не са винаги до тебе. Къде ше са? Те ако бяха свестни родители нямаше да остават детенцето им да си мисли че мама и тати ше плащат за всичко, а щяха да го възпитат. Така че нищо не им пречи на незадоволената мама, чието отроче е на пиедестал за нея да трови живота на "големия" татко, с голяма кола и голямо самочувствие и голям портфейл и постоянно да го муфти да дава парички на отрочето щото тва и онова. А дори да не е такава ситуацията невиждам защо точно тея паразити да не паразитстват на гърба на мама и тати цял живот.А и да не заемат твоето място то ше заемат нечие друго, така че вредата от тях си остава
Съдбовно копие от пламъци на Дева
сърце на Аан-Аллейн...
сърце на Аан-Аллейн...
и аз съм на това мнениеПочнете да си учите още от 11 клас...за да ви е по леко 12 клас
Все още възприемаме силния мъж като роден водач,а силната жена като аномалия...
- summer
- Да живей словото
Достатъчно гадно е. Защо да агонозираме още от 11 клас? Но всеки си знае.PuRpLe написа:и аз съм на това мнениеПочнете да си учите още от 11 клас...за да ви е по леко 12 класзапочнах да се готвя още в 11 клас,но реално започнах да уча април тази година...въпреки това все пак поне два пъти седмично някой ти припомня,че предстоят изпити....което при мен подейства положително
Да, и мен все ме гонеха с тея изпити, но по-скоро ми действаше изнервящо.
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
хахха мен успяха да ме изнервят,докато бях 11 клас,а накрая ми стана все едно и просто исках да минат проклетите изпити...Да, и мен все ме гонеха с тея изпити, но по-скоро ми действаше изнервящо.
като цяло плюса на двугодишната подготовка е,че напрежението е значително по-малко
Все още възприемаме силния мъж като роден водач,а силната жена като аномалия...
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
няма никакъв смисъл да се насилва човек от 11клPuRpLe написа:хахха мен успяха да ме изнервят,докато бях 11 клас,а накрая ми стана все едно и просто исках да минат проклетите изпити...Да, и мен все ме гонеха с тея изпити, но по-скоро ми действаше изнервящо.
като цяло плюса на двугодишната подготовка е,че напрежението е значително по-малкоако естествено съумееш да си разпределиш времето правилно
така или иначе се скапваш няколко месеца преди изпитите, така че ако почнеш към август/септември по-сериозно учене би било най-удачно...