примерно сънувах един басейн.. и аз плувах в него,бях под водата.. и както погледнах нагоре видях трупове да се носят из водата.. бяха предимно жени от миналото т.е. дрехите им бяха такива ретро от средновековието все едно.Оглеждах се навсякъде и имаше в тая вода отпуснати тела на носещи се женски трупове.Съответно поисках да изляза, но изкочи една гнусна риба-жена,която искаше да ме направи една от тях, една от жените трупове. И ме завличаше към единия край на басейна където имаше отвор ,който май водише към истински воден басейн
Една поредица като сериал сънища имах.. състояха се в това, че един човек вървеше с една брадва и искаше да убие мен и семейството ми.. и така убиваше един по един.. точно като американски филм,даже живеехме в ранчо с коне;))
аз нямам спиране с кошмарите... имаше и един, в който всички предмети се превръщаха в хилещи се зловещи лица.. повтарях си в съня "вещицата е насякъде!вещицата е във всички предмети".. а вещица в съня ми беше станала умрялата ми приятелка.. почвам да се замислям за психиката си.......