За или против изневярата сте??
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- fire
- Живее, за да пише
Амииии... Имате по едно-две неща, които липсват на другия. Което означава, че при това положение вие почтиииииии се доближавате до стоте процента. За малко да сте идеални
Но това само трябва да ви радва. Иначе знаете ли колко скучни щяхте да бъдете?! Половинките ви сигурно щях да си мечтаят да им изневерите, за да се внесе малко разнообразие във връзките ви. Така че... Жорко, не се променяйте!
Останете си бело-черни бобчета! (с повече бяло, разбира се)
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Дървета са те, не ти! Нали знаеш моето стихче с дървотоBoromir написа:мен и сега са ме обявили за скучен...
но за мен е важно не че тъпите ми алкохолизирани съученици ме мислят за дърво, а че прекрасната дама на сърцето ми се усмихва всеки път, когато погледна към нея (дори когато с елегантен ход й взема царицата или й дам шах с два топа)... ееех
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Мен пък и двамата ме кефите и сте ми идеал за мъж!Vintersorg написа:Много кефи тоя Боромир обаче...Не знам що, ама намирам в него един куп от моите черти (не говоря специално за това мнение, а комплексно някак...от всичките му мнения).
Браво, Боро!
Himera написа:Мен пък и двамата ме кефите и сте ми идеал за мъж!Vintersorg написа:Много кефи тоя Боромир обаче...Не знам що, ама намирам в него един куп от моите черти (не говоря специално за това мнение, а комплексно някак...от всичките му мнения).
Браво, Боро!Вие и още 1-2ма от форума
това е защото любовта ме е облагородила

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Благодаря, Деска!Himera написа:Мен пък и двамата ме кефите и сте ми идеал за мъж!Vintersorg написа:Много кефи тоя Боромир обаче...Не знам що, ама намирам в него един куп от моите черти (не говоря специално за това мнение, а комплексно някак...от всичките му мнения).
Браво, Боро!Вие и още 1-2ма от форума
Не знам какво ми е идеалното, амааа...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дано успеем да те видим на живо, за да се запознаем и да си полафим както си му е редът. Все по нещо ново ще научиш за нас и от живото общуванеHimera написа:Хахаха... Ми кефите си ме! За мен сте идеалното несъвършенствоАз си падам по умни и симпатични мъже... Във форума,както казах, има още 2-3ма
И като приятели много си ви обичам и ценя:) (говоря за мъжката част)
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Ако сме много хора, то моето гласче почти няма да се чуе. Никога не съм била център на вниманието! А и не смятам, че бих могла... Като си говоря с някой по отделно е по-добре!
Много е странно да говориш и другите да те случаш със захлас и после да помнят думите ти 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не е вярно, Сашко рулира 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg