СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Bety_
Beam, и аз съм реалистка, да не кажа и песимистка и съм абсолютно съгласна с онази мисъл, защото ако не очакваш нищо и не се надяваш напразно, може би я няма опасността да бъдеш наранена и разочарована. Но пък приятелите ми казват, че понякога е хубаво и по-добре да повярвам в нещо и да оставя черногледството си, защото така сама придавам на живота си тъмен нюанс и предизвиквам съдбата си. Та уж се опитвам и затова търся по-свежи и оптимистични мнения. Но вътре в себе си знам, че много трудно ще дойде спасението на страната ни и че животът и реализацията ми оттук нататък опира до малко шанс и късмет и много пари и връзки, които обаче нямам
Но времето ще покаже. Не обичам да мисля и да планувам неща дори за следващата седмица, защото не знаеш какво може да възникне още утре. Така че ще видим как ще тръгнат нещата, дали въобще ще тръгнат и какво ще последва. 
-
Mr.Angelov
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Всички сме на ясно на какво ниво е образованието в родината ни. Важното е да подбереш възможно най - доброто от това което ти се предлага при създалите се обстоятелства.
Аз лично не съжелявам, че избрах Стопански Факултет за трамплин в получаване на икономическо образование и каквото и да стане едва ли ще съжелявам за този си избор.
BTW вече съм 2 курс Икономика
Аз лично не съжелявам, че избрах Стопански Факултет за трамплин в получаване на икономическо образование и каквото и да стане едва ли ще съжелявам за този си избор.
BTW вече съм 2 курс Икономика
супер, радвам се за теб.....аз също мисля, 4е СФ на СУ е едно от най-добрите места в БГ за продължаване на образованието в тази насока 
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
ммм дааа...
хора хора а пък бийм оби4а да дафа ъкъъъл 
а бе какво ви интересува то4но на този етап
информация от този род я си подхванете 5 гаджета
и 6 слуги да си сноват подир вас
аа каква реализация ни 4ака.. пфуууу то4но след вси4ки
тези нерви дето си ги дарих по изпитите хии4 не ми е основна
грижа дали 6те напрягам жили на луната или из сибир,грижа ми е примерно да не сме влезли само изтре6тeли хора
в тоя стопански факултет 4е ни 4ака кофти зима
..и да си опи4аме не6тата по раменете и между нозете
4ее да не стане фал4е
4ао хора хора а пък бийм нека си поу4ава
ще я диря за мнение след 2-3 години 4е сега ми се
живее без проблематиката която тя поставя
а бе какво ви интересува то4но на този етап
информация от този род я си подхванете 5 гаджета
и 6 слуги да си сноват подир вас
аа каква реализация ни 4ака.. пфуууу то4но след вси4ки
тези нерви дето си ги дарих по изпитите хии4 не ми е основна
грижа дали 6те напрягам жили на луната или из сибир,грижа ми е примерно да не сме влезли само изтре6тeли хора
в тоя стопански факултет 4е ни 4ака кофти зима
..и да си опи4аме не6тата по раменете и между нозете
4ее да не стане фал4е
4ао хора хора а пък бийм нека си поу4ава
ще я диря за мнение след 2-3 години 4е сега ми се
живее без проблематиката която тя поставя
-
Mr.Angelov
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Trysth
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Оп. Здрасти и от мен. Сега ще съм 2ри кур/с Стоп. упр. с френски и видях, че бая мнения има за стоп. фак-а. Аз лично съм много доволен. Обучението е на сравнително добро ниво. Да не говорим, че има егаси яките хора в тоя фак. Не съм съгласен с тия, дето казват, че УНСС било по-добре. Аз лично като кандидатствах въобще даже и не се пробвах там, щото съм чувал куп глупости и имам мн лошо мнение за тоя ВУЗ. Някой ми беше казал, че чел някъде си, че нашата специалност (стоп. упр.) се води най-переспективната в БГ изобщо. Ся, то зависи мн ясно и от самите хора. Като цяло смятам, че СтФ е най-доброто решение за решилите да учат икономически специалности. Абе всеки сам ще си прецени след 1вата година. Аре, че се олях да пиша.
ми аз като видях как са разкъртили до стълбитееее .....си помислих за това
-
елевейтър
, ама нз
.......ей, да не вземе да ти умре фитнеса със стълбите, 4е ще се заседиш

GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'