Бойни спортове
Модератори: ники, Methuselah
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
http://www.daobg.com разгледай темата за да дао 
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
- Fellblade
- От дъжд на вятър
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Да Дао е българско бойно изкусво, изчистено е от мистични истории и е пригодено за ползване на улицата предимно , има абсолютно всякакви удари, хвърляния, ключове... каквото се сетиш, много е комплексно и приложимо.. за съжаление повечето китайски/японски и други такива стилове не могат да приемат, че стил на няма и 30 години има повече последователи от повечето от тях и в последствие го оплюват
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
В СУ - айкидото е спорта. Краси (мисля, че още са при него тренировките, поне съм присъствал по-рано на такива)за мен е най-добрият в България, страшен човек, педагог, приятел, сен-сей.
За съжаление няма да съм в СУ, но пък мисля да си ходя самосиндикално...
За базата данни - БИ са една от крастите ми, май най-зверската.
Тренирал съм: карате (мн малко, като мн малък), таекуон-до (повечко, но спрях заради финансов дефицит), айкидо(множко, при Краси), капоейра(брутално, но твърде анархическо и зле организирано за мен, сега обаче, се установиха в младост).
В университета се записах на айкидо, но започва чак втори семестър, та дотогава мисля да разгрявам в Ошинкан доджо)
За съжаление няма да съм в СУ, но пък мисля да си ходя самосиндикално...
За базата данни - БИ са една от крастите ми, май най-зверската.
Тренирал съм: карате (мн малко, като мн малък), таекуон-до (повечко, но спрях заради финансов дефицит), айкидо(множко, при Краси), капоейра(брутално, но твърде анархическо и зле организирано за мен, сега обаче, се установиха в младост).
В университета се записах на айкидо, но започва чак втори семестър, та дотогава мисля да разгрявам в Ошинкан доджо)
- Sidharta
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да, наистина Красимир Цветанов има страхотен подход към учениците. Много приятелски и забавен. Въобще тренировките минават много леко и приятно.Няма никаква умора, никакво физическо напрежение. Ако искате да не се потите много и да се забавлявате и да учите интересни работи ще ви се хареса. Стори ми се обаче за краткото време , за което тренирах, че айкидо е повече изкуство, отколкото бойно. И самия сенсей го каза веднъж. За миналата година иначе повечето тренировки ги водеха помощниците му, които също се справят добре.
- Sidharta
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А относно тази идея предалгам първо да изчакаме, за да видим дали ще се сформира група по кик бокс. Ако евентуално се сформира такава сигурно е, че ще се съберат хора със изявени интереси в бойните изкуства, а неизменно ще се надушим ако стане такаFellblade написа:хах Валери пак не разбрал, няма такава група, идеята беше кои каквото може - да обменяме опит и да видим други стилове
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Отново се чудя ... както по-напред в темата съм писал.
Айкидо към СУ - добър треньор,добър подход,ще науча много и т.н.
От друга страна сякаш това не е моят стил,само хватки и самоотбрана.Не ме нападайте,ако греша
.Просто на пръв поглед и по думи на хората е така.Ще се запозная с нови хора от унито и ще е супер.
Другият ми вариант е да запиша Шотокан в някоя зала извън университета,дори имах намерение преди една година да отида при един мой познат,който е семпай в този клуб и да си ходя там,отново при добри учители,отново ще науча много,но разликата е ... знаете каква.Тренирал съм този стил 3 месеца(проблеми с връзките на краката
) и изключително много ми хареса,ходих по 2 пъти седмично и физиката ми за 3 месеца започна да се променя много бързо.
Все още се чудя и не мога да реша.
Айкидо към СУ - добър треньор,добър подход,ще науча много и т.н.
От друга страна сякаш това не е моят стил,само хватки и самоотбрана.Не ме нападайте,ако греша
Другият ми вариант е да запиша Шотокан в някоя зала извън университета,дори имах намерение преди една година да отида при един мой познат,който е семпай в този клуб и да си ходя там,отново при добри учители,отново ще науча много,но разликата е ... знаете каква.Тренирал съм този стил 3 месеца(проблеми с връзките на краката
Все още се чудя и не мога да реша.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!