Правистите - тук

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

FTF каква специалност си?
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Що пък да не са винаги до тебе. Къде ше са? Те ако бяха свестни родители нямаше да остават детенцето им да си мисли че мама и тати ше плащат за всичко, а щяха да го възпитат. Така че нищо не им пречи на незадоволената мама, чието отроче е на пиедестал за нея да трови живота на "големия" татко, с голяма кола и голямо самочувствие и голям портфейл и постоянно да го муфти да дава парички на отрочето щото тва и онова. А дори да не е такава ситуацията невиждам защо точно тея паразити да не паразитстват на гърба на мама и тати цял живот.А и да не заемат твоето място то ше заемат нечие друго, така че вредата от тях си остава
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
El
Пишете, о, братя

Мнение от El »

summer написа:
stasenceto написа:А кво мислиш за алтернативата "частни уроци от 11 клас" ?Прекалено рано ли е?
Ти си се познаваш най-добре, съобрази се със себе си. Аз си знам, че толкова рано няма да седна да уча каквото ще да става... :) А и зависи къде учиш (коя гимназия). 11 клас може да се ходи на литература, но за История не виждам смисъл ( там изпита е само върху материал 12 клас). :roll:

П.П. Множко е материала, но чак пък толкова.... Една година ти стига (дори да е не пълна година). :wink:
stasenceto, най-накрая може да ти се завърти главата от съвети :lol: Просто трябва да прецениш всичко около себе си, да не стане да ходиш напразно /т.е. да не научиш нищо/ или да ходиш, ама да ти дойде нанагорно. Всеки случай, можеш да се подготвиш достатъчно добре и за една, и за две години :wink:

явор, ама ние обсъждахме какво е, ако те финансират мама/тати... Аз предпочитам стария изпитан начин - да си уча. После достатъчно ще има да се блъскаме с работа, и надявам се, за изкарване на повече от 4000 лв...
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...

... so I'll bleed forever
Аватар
kosjo
В началото бе словото

Мнение от kosjo »

Почнете да си учите още от 11 клас...за да ви е по леко 12 клас
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Аз също имах само 6ци обаче и моите приятели имаха само 6ци и някои от тях не можаха и 3 да изкарат. Колкото повече навлизаш в това всемирно зло наречено КСК толкова повече ще се отчайваш от системата, която е създадена за да те прецака. Така че 6ците не са ти гаранция.
Аватар
El
Пишете, о, братя

Мнение от El »

FTF написа:Що пък да не са винаги до тебе. Къде ше са? Те ако бяха свестни родители нямаше да остават детенцето им да си мисли че мама и тати ше плащат за всичко, а щяха да го възпитат. Така че нищо не им пречи на незадоволената мама, чието отроче е на пиедестал за нея да трови живота на "големия" татко, с голяма кола и голямо самочувствие и голям портфейл и постоянно да го муфти да дава парички на отрочето щото тва и онова. А дори да не е такава ситуацията невиждам защо точно тея паразити да не паразитстват на гърба на мама и тати цял живот.А и да не заемат твоето място то ше заемат нечие друго, така че вредата от тях си остава
Лошото е, че винаги е имало и ще има паразити. Човек трябва дас е опита да им се противопостави и ако не успее, значи най-голямата му грешка е, че е решил да остане /да учи тук, а не бяга като разумните същества... Трябва да има и такива заблудени...
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...

... so I'll bleed forever
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Представи си че живееш в свят на безчестие където парите и връзките властват...Представи ли си? Е Добре дошъл в България!
Аватар
PuRpLe
В началото бе словото

Мнение от PuRpLe »

и аз съм на това мнение :) започнах да се готвя още в 11 клас,но реално започнах да уча април тази година...въпреки това все пак поне два пъти седмично някой ти припомня,че предстоят изпити....което при мен подейства положително :D
Все още възприемаме силния мъж като роден водач,а силната жена като аномалия...
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

PuRpLe написа:
и аз съм на това мнение :) започнах да се готвя още в 11 клас,но реално започнах да уча април тази година...въпреки това все пак поне два пъти седмично някой ти припомня,че предстоят изпити....което при мен подейства положително :D
Достатъчно гадно е. Защо да агонозираме още от 11 клас? Но всеки си знае.

Да, и мен все ме гонеха с тея изпити, но по-скоро ми действаше изнервящо. :)
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

FTF :) на това не му се вика "България", а капитализъм хаха
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

х-а-х-а!
Аватар
PuRpLe
В началото бе словото

Мнение от PuRpLe »

Да, и мен все ме гонеха с тея изпити, но по-скоро ми действаше изнервящо.
хахха мен успяха да ме изнервят,докато бях 11 клас,а накрая ми стана все едно и просто исках да минат проклетите изпити...

като цяло плюса на двугодишната подготовка е,че напрежението е значително по-малко :lol: ако естествено съумееш да си разпределиш времето правилно
Все още възприемаме силния мъж като роден водач,а силната жена като аномалия...
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

PuRpLe написа:
Да, и мен все ме гонеха с тея изпити, но по-скоро ми действаше изнервящо.
хахха мен успяха да ме изнервят,докато бях 11 клас,а накрая ми стана все едно и просто исках да минат проклетите изпити...

като цяло плюса на двугодишната подготовка е,че напрежението е значително по-малко :lol: ако естествено съумееш да си разпределиш времето правилно
няма никакъв смисъл да се насилва човек от 11кл :x
така или иначе се скапваш няколко месеца преди изпитите, така че ако почнеш към август/септември по-сериозно учене би било най-удачно...
Аватар
kosjo
В началото бе словото

Мнение от kosjo »

Не знам,аз лично не съм привърженик на ексцесиите преди изпитите и ученето до припадък последните месеци...такива неща не мога да правя ,а и не искам...както и да е минало-заминало да му мислят идните поколения :lol:
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

странното беше, че преди изпитите си мислех че съм прекалил с литературата и че човек може да го вземе без мн много зубкане...пък то с тея оценки после мъчните :?
иначе може и без уроци! намерете си темите(най вече по история) от някое аверче(батко/кака) и недейте си дава парите!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”