Къде се готвихте?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
phantom
В началото бе словото

Мнение от phantom »

В Русия съм,в Русия съм....... :lol: :lol: :lol:
къде точно,щото и аз съм в Русия :D
Аватар
shadowvania
От дъжд на вятър

Мнение от shadowvania »

Е, жалко, аз съм в Китай :roll:
Аватар
Divinity
В началото бе словото

Мнение от Divinity »

Браво! Какви космополити... Но сега сериозно! Има ли някой да каже нещо за изпита по БЕЛ, за писмения по журналистика... Дали курсовете в СУ-то са добри?
There is no religion higher than truth
Аватар
rainbow
В началото бе словото

Мнение от rainbow »

ami az sam 4uvala nai-razli4ni komentari.Spored nqkoi kursovete sa mn dobri,drugi smqtat,4e nqma polza ot tqh.Az li4no smqtam,4e 4ovek moje da se spravi i sam-kandidatstvah s geografiq i 4ujd ezik i vapreki 4e ne hodih na kursove i 4astni uroci,polu4ih mnogo po-visoki ocenki ot sau4enici,koito godina i polovina hodiha na kursove.Gotvih se ot u4ebnika na SU i tova e.Na kursovete ne kazvat po-razli4ni ne6ta ot napisanoto. :) Vajnoto e da si ambiciozen i nikoga da ne se otkazva6. :D :D :D
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

Аз ходих на курс по история от СУ няколкомесечен, всяка събота, където трябваше да пишем като луди. Това бяха най-ужасните дни от цялата ми кандидатстудентска година. И мисля, че ефект нямат. Човек си учи сам.
Идва си професора, чете с нормално темпо, от теб се очаква да записваш.. ако очакваш кой знае каква информация - няма. Единствено ти спестяват малко учене деликатно подмятайки кои теми няма смисъл да се учат;) ако имаш пари за хвърляне можеш да им присъстваш на курсовете само за тая информация, но иначе има две помагала по книжарниците от СУ, в които пише абсолютно същите неща,които казват на курсовете. Едното е тва известното зеленото дебелото и другото е пак зелено с разширени планове на темите( пак повтарям .. сякаш дума по дума от там са чели)!! мисля, че с темите смисъл от курсове няма.ако сега кандидатствах, щях да подходя по много различен начин!!!
А за английския нищо не мога да кажа.Не съм им ходила на курсовете им, за което ме е яд:)) защото по история съм наясно,че не съм изпуснала нищо.. ама по английски?? ходих при една госпожа само за есета и диктовки и тва беше;)
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

rainbow написа:Az li4no smqtam,4e 4ovek moje da se spravi i sam-kandidatstvah s geografiq i 4ujd ezik i vapreki 4e ne hodih na kursove i 4astni uroci,polu4ih mnogo po-visoki ocenki ot sau4enici,koito godina i polovina hodiha na kursove.Gotvih se ot u4ebnika na SU i tova e.

The same! :D
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Аз ходих в Образователни технологии на курс по английски, по математика се готвих сама до едно време, после се отказах от нея изобщо, но това е предмет, който по може да се готви без учител, докато при английския нещата, според мен, не стоят така.
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Доволна ли си от английския в ОТ?При кой беше?
Аватар
dizdemona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от dizdemona »

е аз се готвих малко заспало. ходих на уроци по литература при една моя учителка, която си беше добра ама мн мн не четох нещата, които ми даваше и тръгнах в началото на 12 кл, а авторите бяха мн и беше супер зор. Добре че накрая късмета ми се усмихна.. иначе отидох и на курсове по журналистика в СУ, от които няй- доброто беше, че ме стимулираха да чета вестници, списания, да гледам новини и т.н, и да разбера, че без тях няма да ме приемат журналистика.
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."
Аватар
Divinity
В началото бе словото

Мнение от Divinity »

А някой знае ли дали в Образователни технологии човек може да се готви по 2 предмета за 1 година?
There is no religion higher than truth
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

mystery написа:Доволна ли си от английския в ОТ?При кой беше?
Изключително съм доволна от преподавателката си - Галя. Действително е голям професионалист . Отношението е просто прекрасно, а ако имаш желание да натрупаш нужните знания - няма да ти е трудно.

Divinity написа:А някой знае ли дали в Образователни технологии човек може да се готви по 2 предмета за 1 година?
Можеш, разбира се.
Изображение
Аватар
barahona
В началото бе словото
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от barahona »

Аз посещавах частни уроци на преподаватели от СУ, по литература -2 години, минахме всички автори, учителката ми ме на научи на много за авторите, за произведенията, за това как се пише тема и какви са точно изискванията за хубава тема...:) Страшно доволна съм, не беше лесно, защото съм си писала всички теми сама, но това помогна да разбера проблемите, заложени в произведенията, а не да назубря мненията на някой друг ;)... Изкарах 5.25, което си е оценка, която класира във всички специалности с литература :lol: и смятам, че без допълнителната подготовка, резултатът нямаше да е същият, просто в училище имахме една шизофреничка за преподавател и тя само мрънкаше че и е малка заплатата! Така литература не се учи, друг е въпросът ако преподавателят е на място....
По история също ходих при преподавател от СУ, но не на курсовете, дето са 350-370 лева, на едни по-скъпи, там ни даваха готови теми, обясняваха ни всички подробности, вариантите, в които може да се падне една тема и как точно да реагираме ако случайно на изпита се падне тема с различна формулировка от това, което сме учили... Най - хубавото от всичко беше, че за 1 година направихме 10 пробни изпита ! (5 часа пишеш по темата, накрая ти я връщат с подробна рецензия за допуснатите грешки и съвети как да ги избегнеш следващия път). Това е голяма тренировка, да можеш да си разпределиш времето и да видиш в реална ситуация колко си научил и какво излиза на белия лист... Оценката ми по история е 5.75 :lol: и това се дължи както на моите упоритост и постоянство, така и на добрата подготовка, която имах... И понеже в училище господинът говореше повече за историята на неговото семейство, отколкото за материала от учебника, мисля, че без тези уроци нямаше да се справя и да изкарам такава оценка.
От групите в които бях на частните уроци има и такива, които въобще не изкараха изпитите, но това е защото те цяла година не пипнаха да учат, мислеха си че 2 седмици преди изпита ще са достатъчни... Техните резултати не са показателни за нивото на подготовката, просто няма как да наливаш с фуния знания на някой, той сам трябва да пожелае да учи:roll: ... Затова сега ми е странно тези хора като обясняват как попаднали на скапани уроци! :shock:
Вярно, че мама и тати потрошиха доста пари за курсове, но сега съм със самочувствието, че съм се справила сама, защото здравата учих и резултатът е налице. Мисля, че при стабилни учители в училище, които си вършат работата сериозно не би се стигнало до частни уроци, но понеже знаех, че моите учители и хабер си нямат от изискванията в СУ, ми се наложи да посещавам въпросните курсове.
Всичко е добре, когато завършва добре беше казал някой, при мен завърши отлично, затова ви препоръчвам да си сверите часовника при някой учител, дето се занимава с кандидатстудентска подготовка, иначе си е игра на хазарт. :)
"Може би съм търсил теб? Може би съм тук, за да те чакам винаги? Дали всеки път, когато съм те губел, не е било, защото не съм те разпознавал? Или всеки път съм те губел, защото съм те разпознавал, но не съм се осмелявал?
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

готвех се в собствен сос
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

"Плазмодий"]готвех се в собствен сос
И какво излезе – става ли за ядене?
Последно промяна от Lace на 01 Сеп 2007, 16:04, променено общо 1 път.
Аватар
PluSHeNa PanDA
В началото бе словото

Мнение от PluSHeNa PanDA »

Никъде не съм ходила на уроци разчитах на огромна доза късмет и малко четене на произведенията и взе,че се получи :P
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”