Колеги какво да ви кажа!!!Вече е пълното спокойствие до 1 Октомври най - накрая молитвите ми се отблагодариха и съм приет на 2 класиране 1 желание ФМИ - Информатика!!!God Bless Alma Mater!!!
хмм...а случайно някой да има представа дали може да се нагласи така програмата, че лекциите ни и пр. да не са разпръснати из целия ден..в смисъл такъв, че да ни остава и малко време за работа...примерно...
Поражение не съществува, докато човек не се признае за победен!
Както те ти кажат,така ще ходиш на лекции Може примерно да имате само 3-4 дни от седмицата лекции. А може даже и в събота да ходите. Може сутрин да имате 2 часа от 9-11ч и следобед от 16-18ч... абе..
ra4e^f написа:Както те ти кажат,така ще ходиш на лекции Може примерно да имате само 3-4 дни от седмицата лекции. А може даже и в събота да ходите. Може сутрин да имате 2 часа от 9-11ч и следобед от 16-18ч... абе..
OMG!!! не ми казвай, че говориш сериозно! аз ще се kill- на, ако наистина между лекциите ми има...как да се изразя... леко Огромен промеждутък от време
и всичко това ще ми го сервират на 1- ви ли?!
хах...забавно...
Ако имате дупки,то се надявай да са гооооооолеми,защото иначе дупка от 2 или 3 часа се запълва много по-трудно Докато отидеш до вас ще трябва да се връщаш,а да висите нон стоп по кафета не си е оферта
lose in a dream написа:snow_dreams interesno mi e kakva specialnost si?
във всяка тема ли трябва да се разкривам така невинно не мисля, че е толкова поголовен факт, така че или търси из форума (не те съветвам да го правиш), или си прочети л.с.- то
абе правете си купона сега.. щом са ви приели няма за какво да мислите повече .. или поне до 1-ви октомври тогава и програма ще имате и щете нещете ... зуб зуб
Абе зуб зуб чак на зимната сесия. Аз 2 пъти си бях казал, че малко по малко ще уча и през семестъра, но започнах да си чета лекциите чак по време на сесиите...
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
ГГФ: Господи, Готин Факултет