поправителни изпити за Българска филология-І курс

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Валерия
В началото бе словото

поправителни изпити за Българска филология-І курс

Мнение от Валерия »

Моля, посъветвайте ме къде в сайта мога да прочета кога са датите на поправителните изпити за специалност Българска филология - І курс. Ако някой вече се е информирал, моля, нека ми пише. Интересуват ме руски език, антропология и лексикология - дата и час. Благодаря ви предварително!!!
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

Здравей колежке :lol: присъединявам се към молбата ти...за абсолютно същите изпити + старобългарска литература :lol: много го закъсахме, а?
carrion
В началото бе словото

Мнение от carrion »

Колеги, с вас съм!
На мен ми трябват датите за Старогръцки език, Антична литература и Литература за деца и юноши.
Иначе Антропологията е на 14.09 от 9:00 в 141, а Руски език на 17.09 от 10:00 в 126.

Успех!
Jujulinka
В началото бе словото
Обратна връзка:

олеле:)

Мнение от Jujulinka »

Уважаеми колеги..аз тепърва ще започвам да уча БФ и като ви слушам само ми става сложно..стискайте палци, а на вас успех на поправките:)
Ju
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Аз нямам нищо общо с българската филология , но си имам своите поправки и искрено ви желая късмет (което според мен е по важно на изпит ) :) С вас съм !!! А за датите трябваше да кажете по-рано , днеска ходих до ректората да гледам за моите и можех да видя ... :)
In vino verittas
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

carrion написа:Колеги, с вас съм!
На мен ми трябват датите за Старогръцки език, Антична литература и Литература за деца и юноши.
Иначе Антропологията е на 14.09 от 9:00 в 141, а Руски език на 17.09 от 10:00 в 126.

Успех!
Аууу не мога да ти опиша колко се радвам, че някой се отзова :lol: Ааам колеги вие кои групи сте? :roll:
Smeshko и аз ти желая успех на поправките :)
Валерия
В началото бе словото

Мнение от Валерия »

Колеги,благодаря за съпричастността. Специални благодарности на carrion :D ! Сега ми трябват датата и часа на лексикологията. А някой знае ли защо поправителната сесия е обявена до 14.09. пък има дати и след това? :?
Аватар
mkt
От дъжд на вятър

Мнение от mkt »

Валерия написа:Колеги,благодаря за съпричастността. Специални благодарности на carrion :D ! Сега ми трябват датата и часа на лексикологията. А някой знае ли защо поправителната сесия е обявена до 14.09. пък има дати и след това? :?
И аз това се питам. Някой знае ли дали е възможно да се запише годината с два невзети? :roll:
T1000
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

Има за наше удобство и след това (предполагам). С 2 невзети изпита може да се запише годината.

Всички дати са изнесени на табло пред 230 кабинет в Ректората на 1вия етаж. Днес ходих и естествено нямаше дата само за Старобългарската литература (която ми трябва на мен). Ще ходя в петък пак да видя дали са я изкарали датата, че... Който има сходна съдба с моята да свирка на изпита :lol:

Лексикологията по много груб спомен мисля, че пишеше на 18-ти, но не пишеше кабинет или час.
carrion
В началото бе словото

Мнение от carrion »

Някой може ли да ми каже от каде да уча за Антропологията?
Валерия
В началото бе словото

Мнение от Валерия »

Carrion, по антропология чети от учебника на Петър Динеков "Български фолклор". Там пише всичко. :)
Валерия
В началото бе словото

Мнение от Валерия »

Т1000, моля те да провериш като ходиш в петък за лексикологията със сигурност ли е на 18, ако не те затруднява. Благодаря ти !
T1000
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

Няма проблем : )
Аватар
Lozanov
В началото бе словото

Мнение от Lozanov »

Колеги аз мога да Ви кажа само: Господ здраве да Ви дава.
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

:lol: Лозанов ти да си по-жив и здрав и наздраве :P
А тебе Марти за пореден път ще те моля за помощ :lol: чак вече ми е неудобно ма кво да правя :roll: айде наистина като разбереш датите свиркай :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”