Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Jar написа:Hi everybodyyy....Хайде и аз да се запиша -право 1 група , но нз кой поток ....
Честито и от мен, колега Вече ще се печем на един огън
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
jexjex според мен е невъзможно. Аз лично влязох през главния вход. Пробвах през задния, но ми казаха, че в дните на изпити кандидат-студентите влизат само през централния.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Моя грешка, извинявай много
Реално погледнато обаче, всички сме колеги
А как се казваш? Аз съм Злати
сърце на Аан-Аллейн...
сърце на Аан-Аллейн...
plamKA написа:Искам да ви задам един въпрос? Мислите ли,че може да влезеш Право в СУ през задния вход и то без да си държал изпити по литература и история в СУ,без да си подал дори документи за участие в КСК в този университет и без дори да си държал аналогични изпити нито във Великотърновския, нито в Пловдив , нито никъде... дори и с връзки( и то с не толкова стабилни врзъки) ?
Извинете за глупавия въпрос, но съм шокирана от нещата,които евентуално могат да станат не просто в университетите в България , а в СУ !!!
Знам за 2 такива случая във ВТУ. Защо СУ да е изключение?
Аз също знам за 2 такива в СУ. Едната е правистка, а другата МИО - хватката е официално дарение за университета на стойност 4 000 лева. Регламентирано е в правилника. Единственото условие е да се внесат преди КСК и записваш специалността, която искаш и си държавна поръчка извън предвидените предварително бройки