Коя е най-омразната/любимата ви реклама по ТВ?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
хахаха хихихихииихххУклонист написа:Да уж, реклама - вот что объединяет пролетариев всех стран
Абе на големите компании винаги са добри общо взето - пак на Кока-Кола последната с негърския шаман - "Виждам много мууууууузика концерти фестивааалиии .. "
Ау, а помните ли оная безсмислица с жалкото детенце с меченцето : " Мъчно ти е за вкъщи?? .... Ппудинг .. ??.."
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
ето тук те подкрепямivy написа:Помните ли оная реклама на Хонда с верижната реакция - всяка джаджа задействаше следващата и естествено чичкото, който разправяше "Isn't it nice when things just work!"
аз съм за смислените реклами а не за тези които споменах по горе
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Най-тъпата реклама е с Мара Отварачката ("харесва ми така"), а най-много се смея на онази баба, която се наплюсква като за последно, пък после пее "вече ми е леко, чувствам се добреее!" (ти я се натъпчи като нея, пък ще видим дали ще ти е добре
).
Иначе харесвам серията с леля Мария и Петко от хотела, много забавни и комични. Също и с Любо на БТК.
Гледал съм и на Бамбуча-та втора част, много по-интересна е, ама още не са я завъртяли у нас.
Иначе харесвам серията с леля Мария и Петко от хотела, много забавни и комични. Също и с Любо на БТК.
Гледал съм и на Бамбуча-та втора част, много по-интересна е, ама още не са я завъртяли у нас.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Моята любима реклама е бамбучата, bar none 
Последно промяна от Asahi на 02 Сеп 2005, 06:00, променено общо 1 път.
о да, тази ми една от любимите....много се радвам на рекламите с мармотите на Милка - тази с магазина"И един мармот завива шоколада в станиол...да,да разбира се" и на Милка люфле - като разбиват шоколада за повече баалончета.....ivy написа:Помните ли оная реклама на Хонда с верижната реакция - всяка джаджа задействаше следващата и естествено чичкото, който разправяше "Isn't it nice when things just work!"
като казах балончета се сетих за рекламите на The Coca-Cola Company - и спрайта - екстрййм, особено една с колело....бамбуча и готините на кола....
радват ме и тези на Икеа (тези, които гледат Рекл. пауза сигурно се сещат, а от това предаване си имам една любима - със смърта и бирата и горкия нещастен човечец..
Като цяло ми харесват реклами със замисъл, чието послание остава у хората , разбираемо е и е готино.....
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
Има една много хубава реклама,обаче отдавна не съм я виждала и забравих какво точно рекламират
Един много хубав татко става след закуска от масата и оправя вратовръзката и тръгва...Цял ден детето му звъни по телефона и накря като се прибира с дъщеричката гледат през бинокъл една къща и той казва,че това е техният бъдещ дом.
На Тойота Корола също ми харесва(ако някой знае от къде мога да си намеря песента и коя е да ми каже!).
Двете братчета,които ядат кисело мляко са много сладки.+ водка Финландия и тези на Кока-Колата.
Принцеске,какво ще кажеш за рекламата на Пурлан?
На Тойота Корола също ми харесва(ако някой знае от къде мога да си намеря песента и коя е да ми каже!).
Двете братчета,които ядат кисело мляко са много сладки.+ водка Финландия и тези на Кока-Колата.
Принцеске,какво ще кажеш за рекламата на Пурлан?
Smile!