Изпуснала съм срока за подаване на молбите от студенти за 2ра специалност. ВЪпросът ми е.. сега мога ли да кандидатствам наново,наравно с всички кандидат-студенти от КСК 2008 и пак да запиша втора специалност ? или...
Изпуснат срок
Модератор: sientelo
- ra4e^f
- Форумно зомби
Изпуснат срок
Изпуснала съм срока за подаване на молбите от студенти за 2ра специалност. ВЪпросът ми е.. сега мога ли да кандидатствам наново,наравно с всички кандидат-студенти от КСК 2008 и пак да запиша втора специалност ? или...
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ми то втора специалност се записва чак след втората година на първата ти специалност,а доколкото ми е известно ти сега ще си втори курс?
значи има време,на мен ми казаха в годината,в която ще кандидатствам за втора специалност да отида до учебен отдел към края на август,за да ми дадат някаква молба,че съм изкарала нужния ми изпит
ако си имаш оценка,различна от 2 на нужния ти изпит няма смисъл да го държиш пак,оценката ти се пази с години в архивите
ако това всъщност питаше,съжалявам,ако не съм доразбрала... 

- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ако е за втора специалност мисля,че може,ако се отказваш от сегашната си и ще записваш нова май не става
а по литература,ако имаш някаква оценка по-висока от 2 няма нужда да държиш пак изпит
за втората специалност няма значение колко си изкарал на КСК-изпита стига да си го взел,важен е успеха от сегашната ти специалност