Индология за зайци и стари кучета

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
lavande
В началото бе словото

Мнение от lavande »

Надали,аз лично не вярвам за 16 (нали?) човека някой да си играе да прави 2 групи...
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Е, да, ама секвартирантът на брат ми завършва екология и са били 2 групи по 7 човека.
lavande
В началото бе словото

Мнение от lavande »

ммм,не знам тогава...ще видим на място,тъкмо ще има елемент на изненада :D
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Kira, едно голямо БЛАГОДАРЯ!!! :notworthy:
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

пф,ако ни и разделят ще е върха 8) тъкмо преодолях шока, че имам уводен курс сега и това че колегите ми ще са 8 човека;))) 8) 8) ама пък нали казват, че малките общества са по-сплотени :wink:
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Jamesmagno, няма защо :)

По темата: Нали ще записваме втори език 2рата година- така групата, колкото и да е малка, би трябвало да се раздели за различните езици. А и освен това нали има специализация на по-късен етап- педагогическа или преводаческа...
Така или иначе групата май ще бъде разделена. Някой от по-горен курс дали ще може да каже дали се разделя за езиците и/или специализацията?
Въпреки че да разделиш 8 човека на две малко несъстоятелно :roll:
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Да, това е по-логично, ама въпросът ми е дали ще ни разделят още в първи курс. Айде някой в по-горен курс да се включи :)
А бтв ние някаква среща преди курса ще си правим ли или?
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

На мен ми харесва идеята, но реализацията ми изглежда малко трудна. Първо,че има 4ма човека само във форума... и като се прибави това, че може да не са от София (като мен) 8) . Ама ако е примерно 2-3 дена преди курса звучи добре. :D
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Е, ако ще правим, ще е там някъде. По-добре ми се струва, че трябва да си направим една срещичка, че да ни е малко по-лесно на 10ти :)
lavande
В началото бе словото

Мнение от lavande »

Аз предлагам да направим една среща на 10ти към 8 часа или нещо такова,ако не ви е много рано,да пием кафе и да се взаимозаведем до ЦИЕК.Щото аз лично нямам представа къде и какво ще правя в дните преди 10ти.Разбира се вие може да измислите нещо друго.Коментари?
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

И така е удачно. Мен, лично, ми е все тая. То така или иначе на тая среща ще бъдем 3 девойки и тва е хаха :)
Изображение
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Аз като едно нахално човече (което има информация за една негова приятелка, че е приета на 1во кл индология, но не знае дали тя сее запсиала тази специалност).. та, мога ли и аз да се намъкна в 8 на вашата среща :) Тамън знам и къде е ЦИЕК :)
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

Аз нямам нищо против.На 10ти ми звучи добре;)
аз само с метрото знам пътя до ЦИЕК 8) :roll:
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Kira написа:Аз като едно нахално човече (което има информация за една негова приятелка, че е приета на 1во кл индология, но не знае дали тя сее запсиала тази специалност).. та, мога ли и аз да се намъкна в 8 на вашата среща :) Тамън знам и къде е ЦИЕК :)
Що пък не, аз вероятно ще съм с една приятелка, която е с Иранистика, но не се знае още :) Ще я агитирам. Значи за сега това са плановете, ще се дооточняваме.
Изображение
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Да, ама ще се уточняваме на ЛС, че оляхме темата :)

Иначе за пътя- от ЦУМ, да речем, се тръгва надолу по бул. Тодор Александров и на пресечката с "Опълченска" (началото на "Опълченска") се завива наляво- и пред очите ни се разкрива ЦИЕК след 5 метра :D

П.П. Слава на картата на СОфия и обясненията на майка ми :D Надявам се да схванете обяснението, щото на мен като ми обясняват така с улици все едно ми говорят на марсиански :wink:, но за сметка на това пък като ви го покажа как да минете ще го запомните :) Пък може и с метрото от станция "Сердика"(ако не бъркам)-така май най-лесно ще стане и няма как да изпаднем по пътя :lol: Пък на връщане ще ви покажа т'ва дето ви го обяснявах дося 8)
Заключено

Обратно към “ФКНФ”