ИРАНИСТИКА
Модератор: Don Horhe
Аз бях на косъм да запиша иранистика ама станаха някви чудеса на трето класиране и в крайна сметка съм индология. Много ме е яд че са паднали така баловете. гадно ми е като гледам след индологията нещата за които ми е стигал бала ! ИИ честито на тези, които ще изучават персийски език. Като четох програмата звучеше страшно интересно:)) 
- O f f i i i i i
- В началото бе словото
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- O f f i i i i i
- В началото бе словото
- avantgardistka
- В началото бе словото
- O f f i i i i i
- В началото бе словото
Ами аз тъй като не съм от София, чакам да излезнат класиранията за общежитие и дано това стане преди 10.09.
Ееее тъкмо се зарадвах, че ше си пишем, но няма нищо, ти заради по-хубава специалност в друг ВУЗ ли се отказа?
Ох, и аз доста се колебах, дори продължавам да се колебая, но какво пък, все пак каквото сабя покаже с тази специалност
Ееее тъкмо се зарадвах, че ше си пишем, но няма нищо, ти заради по-хубава специалност в друг ВУЗ ли се отказа?
Ох, и аз доста се колебах, дори продължавам да се колебая, но какво пък, все пак каквото сабя покаже с тази специалност
- O f f i i i i i
- В началото бе словото
- O f f i i i i i
- В началото бе словото
олееееееееееее Миркааа здравей
Толкова се радвам, че накрая най-сетне след дълго търсене намерих колежка
Имаш ли скайп моят е Forget_me_not_88 .Може там да ми пишеш. Иначе ти как си избра тази специалност - хареса ли си я или просто така се случи?
А за общежитията любезната госпожа, при която се записах ми каза да проверявам за класацията на 5-6-7 септември, за обаждане не ми спомена
Предполагам, че паралелно ще ги побликуват в сайта на СБО и така най-накрая ще разберем развръзката
А за общежитията любезната госпожа, при която се записах ми каза да проверявам за класацията на 5-6-7 септември, за обаждане не ми спомена
Предполагам, че паралелно ще ги побликуват в сайта на СБО и така най-накрая ще разберем развръзката
- O f f i i i i i
- В началото бе словото