Отнеха от СУ Ботаническата градина в Балчик...

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

АРМЕНКА написа:поне да поизполвзат средствата,които влизат в хазната на унито за частична поправка на залите в Ректората
По-добре във ФМИ ;)
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

ФМИ нали му правиха ремонт! Бива ли най-голямата аудитория в университетат /или поне така си мисля за 272/, да няма отопление и да няма работеща като хората звукова уредба! Знаете ли, че през зимата се топлим в коридора на етажа... там е с поне 5 градуса по-топло!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Е ама му правиха само външен ремонт. Вътре в залите си е мизерно.
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

uktc написа:
АРМЕНКА написа:поне да поизполвзат средствата,които влизат в хазната на унито за частична поправка на залите в Ректората
По-добре във ФМИ ;)

Егоист! :wink: Като ще се правят ремонти, да е навсякъде!
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Ако намериш парички, ще е навсякъде ;)
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Искаме си БУтаническата градинка, гадни червени :evil:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
earth_angel
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от earth_angel »

Колеги , вижте това :

http://www.dnes.bg/article.php?id=40440

http://www.dnes.bg/article.php?id=40457

мнения ?!

А това :

МК: Ботаническата градина не може да е резерват
News Bg - 27 Август 13:19
Там няма защитени видове, заяви министърът
В ботаническата градина в Балчик няма защитени видове.Това заяви на пресконференция в София министърът на културата Стефан Данаилов по повод спора на СУ и научната общност за градината. Според Ивелина Радилова, магистър по ландшафтна архитектура, един от експертите, с които Министерство на културата си сътрудничи по случая, в ботаническата градина има не повече от 500 растителни вида, а всички останали са в оранжерията и разсадника в 11-те декара предоставени на СУ с решението на Министерски съвет от 22 август от тази година.
Аватар
Ira_dei
Драскач

Мнение от Ira_dei »

Много шум за нищо,ама да се вижда че СУ отстоява интересите си...
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

zaradi tva li dnes pred glavniq vhod na SU ima6e opunato 4erno zname ? ?????? :shock:
You're one in a million
You're once in a lifetime
bluebird
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от bluebird »

Министърът на простотията да вземе да си опече акъла преди тотално да затрие готините кактуси! :evil:
... И те бяха възприели работната хипотеза, че щастието е в непрекъснатото опознаване на непознатото и смисълът на живота е пак в същото...
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

абе просто е уникално да си българин
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Направо не вярвам. Заради някаква си тъпа свада кой как да крадне повечко ***** майката на едно от най-красивите места в БГ. "Това е юридически издържаното решение", каза днес Данаилов ... само ако знаете на кое ми дреме за юридическите ви простотии. Съсипаха градината, за да бъде юридическо издържано решението на тъпия им спор. Държава, която сама разпилява национални богатства. Каква държава е това бе ? Държавите изкупуват частни земи, за да предпазят паметниците си. А миналата седмица бях в тая градина ... Какво ще сложат на нейно място ... Иракли, Странджа, Камчия, Калиакра, Балчик ... Следват Шипка, Мадарския конник, Аладжа манастир, Рилския манастир ...
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

visez написа:zaradi tva li dnes pred glavniq vhod na SU ima6e opunato 4erno zname ? ?????? :shock:
ми аз доколкото знам, това е знак на траур.. ама чак пък траур да обявят заради ботаническата градина...
иначе то знамето си стои от доста време...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Miss_Hollywood_style
В началото бе словото

Мнение от Miss_Hollywood_style »

Според мен градината ще западне ако университета не я стопанисва и това е поредната измислица от страна на управляващите.Ботаническата градина може и да не съществува вече след време.Кажете не е ли глупаво?
darkosss
В началото бе словото

Мнение от darkosss »

Нека и аз да се изкажа,като по-сведущ по нещата.Първо на първо самата ботаническа градина е била под румънско владение,България го откопува за няколко милиона лева,с които Румъния построява посолството си в София,ерго ботаническата градина е на държавата,а не на СУ.Това че по-нататък са се отстъпили парцели за "учебни практики" които са дадени на СУ и които с всяка година нарастват все повече и повече не им дава право да претендират за каквото и да е било.В ботаническата градина има 2 каси,едната е държавна,другата е на СУ.Сами се сетете за какво му е на Биолчев ботаническата градина.Има и наглостта да казва че било посегателство върху СУ.Той самия си прибира паричките оттам.Благодаря за вниманието,дано съм Ви осветлил.
Публикувай отговор

Обратно към “България”