6 неща, които не знаеш за мен :)
Модератор: Плазмодий
1. Oбожавам да шофирам и колите са ми страст още от много мъничка.
2. Ходила съм 3 пъти в Лондон и това е любимия ми град след Бургас. Обичам да пътувам и съм щастлива за всички места по света, които съм обиколила (с изключение на Ню Йорк)
3. Не мога да живея без морето и понякога се връщам до Бургас само, за да го видя. В него има някаква магия, без която не мога!
4. Първата ми целувка беше в детската градина. Била съм на 5.
5. Влюбена съм от 2 години и половина и се надявам това да не се промени скоро.
6. Мечтая си като порасна да имам много дълга коса и да ходя на работа с елегантни костюми.
2. Ходила съм 3 пъти в Лондон и това е любимия ми град след Бургас. Обичам да пътувам и съм щастлива за всички места по света, които съм обиколила (с изключение на Ню Йорк)
3. Не мога да живея без морето и понякога се връщам до Бургас само, за да го видя. В него има някаква магия, без която не мога!
4. Първата ми целувка беше в детската градина. Била съм на 5.
5. Влюбена съм от 2 години и половина и се надявам това да не се промени скоро.
6. Мечтая си като порасна да имам много дълга коса и да ходя на работа с елегантни костюми.
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Не те бъзикам. Но все още не мога да сис е представя в костюм. Ианче съм пробвала:) Да ен ти кажа майка ми как ме гледашеBeam написа:Лори 6 неща![]()
Химера, сериозно или ме бъзикаш?
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Любопитно ми е каква зодия си ?dimo написа:1. Добричък съм... Прекалено и към всички. И май най-малко към себе си по тази причина.
2. Уважавам и съм добър към момичетата/жените. Дори прекалено. Което пак не е добре за мен, но това е положението.
3. Разсеян съм - забравям рождени дни - на приятели и приятелки, но не на текущи гаджета все пак, именни дни, вещи всякакви - за 2 дни на морето единия ден без малко си забравих сандалите, а на другия де надуваемия дюшек - разбирам да забравям малки неща, но цял дюшек... Но донякъде беше разбираемо - тъкмо се бях заприказвал с едни полякини и трябваше да тръгвам обрато към София.
1.цял живот пея по разни хорове, а последните седем години бях в народен хор
2.мразя да пея
3.на два пъти щяха да ме изключат от гимназията, а сега накрая на дипломорането ми дадоха награда за цялостен принос в развитието на училищното общество
4.не съм етническа българка. но се чувствам такава
5.най-голямата ми страст са моторите !!!!
6. преди 30 минути скъсах с последния си (не)приятел и сега се чувствам много, ама много свободна

2.мразя да пея
3.на два пъти щяха да ме изключат от гимназията, а сега накрая на дипломорането ми дадоха награда за цялостен принос в развитието на училищното общество
6. преди 30 минути скъсах с последния си (не)приятел и сега се чувствам много, ама много свободна
Определено...това е за овенаCrematory написа: за твое и мое учудване - овен еНо не съм му правила цялостен хороскоп, за да му видя влиянието на асцендента...
..Не забравя кога имаш рожден ден, имен ден и други важни за теб дати и винаги е готов да ти направи подарък или най малкото да ти звънне на Жи Ци Ема
Лаком. Егоцентричен. Нетърпелив. Брутален и несъобразителен. Гадно копеле. Рогат добитък. Юрка себе си, новобранците и се опитва да стори същото дори с началниците. У сека манджа - меродия. Притеснява другите със своите проблеми. Натрапва си възгледите, музиката, присъствието и кво ли не още.
култовоdzenga написа:1.цял живот пея по разни хорове, а последните седем години бях в народен хор![]()
2.мразя да пея![]()
![]()
3.на два пъти щяха да ме изключат от гимназията, а сега накрая на дипломорането ми дадоха награда за цялостен принос в развитието на училищното общество![]()
![]()
![]()
6. преди 30 минути скъсах с последния си (не)приятел и сега се чувствам много, ама много свободна![]()
![]()
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка: