На мене ми казаха септември, към средата, срещу личните карти, дето получихме. Не знам, ако не я вземеш тогава, може би ще ни ги дадат на първи октомври? Сестра ми се записа в Геолого-географския факултет и там казали, че ще им ги раздадат на първи...aL` написа:а бе горе-долу, кога трябваше да ходим да си вземаме студентските книжки ?
Правистите - тук
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
А без такива.На мой гръб да ..... хм...няма да се разберем с теб.Бавария написа:ти мен ще ме утешавашRaya_Alexandra написа:аз може ли да повярвам.Бавария написа:оооо... ти с такава историяDesodeset написа:Ще си търся някоя да ме гушка
ще свалиш мн женски
как някоя те е заебала и т.н.
аз ще кажа, че съм бил до тебе и аз съм плакал
Чаша,ний пак сме сами!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- RauChEr
- От дъжд на вятър
Отдавна ще да е било.. а те нещата как бързо бързо се менят
P.P. Всеки са пуска на шефката... иска слава в форума ха ха ха
P.P. Всеки са пуска на шефката... иска слава в форума ха ха ха
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
като се записваш, в книгата с баловете надничаш през пръстите на лелката и виждаш колко хора са пред теб, а ако имаш късмет може и тя да ти каже.aL` написа:Стига сте ми спамили темичкатаами кажете има ли как да разбера, колко хора имат бал по-висок от моя?
иначе в сайта нз дали може да се види някъде, дори мисля, че не
Правист. 13-та група. 41А.
като се записваш, в книгата с баловете надничаш през пръстите на лелката и виждаш колко хора са пред теб, а ако имаш късмет може и тя да ти каже.aL` написа:Стига сте ми спамили темичкатаами кажете има ли как да разбера, колко хора имат бал по-висок от моя?
иначе в сайта нз дали може да се види някъде, дори мисля, че не
Правист. 13-та група. 41А.
Искам да ви задам един въпрос? Мислите ли,че може да влезеш Право в СУ през задния вход и то без да си държал изпити по литература и история в СУ,без да си подал дори документи за участие в КСК в този университет и без дори да си държал аналогични изпити нито във Великотърновския, нито в Пловдив , нито никъде... дори и с връзки( и то с не толкова стабилни врзъки) ?
Извинете за глупавия въпрос, но съм шокирана от нещата,които евентуално могат да станат не просто в университетите в България , а в СУ !!!
Извинете за глупавия въпрос, но съм шокирана от нещата,които евентуално могат да станат не просто в университетите в България , а в СУ !!!
- summer
- Да живей словото
Знам за 2 такива случая във ВТУ. Защо СУ да е изключение?plamKA написа:Искам да ви задам един въпрос? Мислите ли,че може да влезеш Право в СУ през задния вход и то без да си държал изпити по литература и история в СУ,без да си подал дори документи за участие в КСК в този университет и без дори да си държал аналогични изпити нито във Великотърновския, нито в Пловдив , нито никъде... дори и с връзки( и то с не толкова стабилни врзъки) ?
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета