ЕТНОЛОГИЯ
Модератор: sientelo
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
@Марги аз като доида оправдания няма да има.
@smeshko да батко от там съм,градчето е чудесно ама е малко и вече ми омразна.
@sientelo а къде ще ми е практиката
@smeshko да батко от там съм,градчето е чудесно ама е малко и вече ми омразна.
@sientelo а къде ще ми е практиката
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ей, чшшшшш, къде така ми отмъквате Смешко, аз него го познавам отпреди да се появите вие дветеNikince написа:smeshko написа:Борбата , както казват е епична![]()
![]()
![]()
Aaaaaaaa kakва борба!
Твоето сърце е отдадено само на мен и на Тони...
Къде се гласиш и ти
Като птичка в небесата 
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
ти къде бе,шттт кротуваи си.тея са големи за тебdaisyto написа:Аз няма да се меся, че може накрая само аз да го отнеса
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър