Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
@Desodeset Що така бе баце. Не е хубаво тъй, на море и лоши спомени то тия неща са несъвместими. А за почерпката ше го оправим. Съжалявам за личния въпрос, ама ми е интересно и следя нещата -Да не би да се разделихте с девойчето?
@Raucher- на тебе нищо не съм ти обещавал недей да ми минаваш м/у капките
@Бавареца- ти се за пиене и курви говориш, ама близалка и детско филмче също ще ти стигнат. А и още не съм зел общежитието или квартирка има време до тогава
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
FTF написа:@Desodeset Що така бе баце. Не е хубаво тъй, на море и лоши спомени то тия неща са несъвместими. А за почерпката ше го оправим. Съжалявам за личния въпрос, ама ми е интересно и следя нещата -Да не би да се разделихте с девойчето?
@Raucher- на тебе нищо не съм ти обещавал недей да ми минаваш м/у капките
@Бавареца- ти се за пиене и курви говориш, ама близалка и детско филмче също ще ти стигнат. А и още не съм зел общежитието или квартирка има време до тогава
FTF написа:@Desodeset Що така бе баце. Не е хубаво тъй, на море и лоши спомени то тия неща са несъвместими. А за почерпката ше го оправим. Съжалявам за личния въпрос, ама ми е интересно и следя нещата -Да не би да се разделихте с девойчето?
Малко така стана.Поне за Софето вече съм свободен.Ще си търся някоя да ме гушка
Малко така стана.Поне за Софето вече съм свободен.Ще си търся някоя да ме гушка
оооо... ти с такава история
ще свалиш мн женски
как някоя те е заебала и т.н.
аз ще кажа, че съм бил до тебе и аз съм плакал
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men