Индология за зайци и стари кучета
Модератор: Don Horhe
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Jamesmagno, няма защо 
По темата: Нали ще записваме втори език 2рата година- така групата, колкото и да е малка, би трябвало да се раздели за различните езици. А и освен това нали има специализация на по-късен етап- педагогическа или преводаческа...
Така или иначе групата май ще бъде разделена. Някой от по-горен курс дали ще може да каже дали се разделя за езиците и/или специализацията?
Въпреки че да разделиш 8 човека на две малко несъстоятелно
По темата: Нали ще записваме втори език 2рата година- така групата, колкото и да е малка, би трябвало да се раздели за различните езици. А и освен това нали има специализация на по-късен етап- педагогическа или преводаческа...
Така или иначе групата май ще бъде разделена. Някой от по-горен курс дали ще може да каже дали се разделя за езиците и/или специализацията?
Въпреки че да разделиш 8 човека на две малко несъстоятелно
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Що пък не, аз вероятно ще съм с една приятелка, която е с Иранистика, но не се знае ощеKira написа:Аз като едно нахално човече (което има информация за една негова приятелка, че е приета на 1во кл индология, но не знае дали тя сее запсиала тази специалност).. та, мога ли и аз да се намъкна в 8 на вашата срещаТамън знам и къде е ЦИЕК

Да, ама ще се уточняваме на ЛС, че оляхме темата 
Иначе за пътя- от ЦУМ, да речем, се тръгва надолу по бул. Тодор Александров и на пресечката с "Опълченска" (началото на "Опълченска") се завива наляво- и пред очите ни се разкрива ЦИЕК след 5 метра
П.П. Слава на картата на СОфия и обясненията на майка ми
Надявам се да схванете обяснението, щото на мен като ми обясняват така с улици все едно ми говорят на марсиански
, но за сметка на това пък като ви го покажа как да минете ще го запомните
Пък може и с метрото от станция "Сердика"(ако не бъркам)-така май най-лесно ще стане и няма как да изпаднем по пътя
Пък на връщане ще ви покажа т'ва дето ви го обяснявах дося 
Иначе за пътя- от ЦУМ, да речем, се тръгва надолу по бул. Тодор Александров и на пресечката с "Опълченска" (началото на "Опълченска") се завива наляво- и пред очите ни се разкрива ЦИЕК след 5 метра
П.П. Слава на картата на СОфия и обясненията на майка ми