Социални дейности

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

tlangelov
В началото бе словото

Мнение от tlangelov »

Подготвяш се за социален работник - аз не бих учил 5 години за да ме псуват циганите и да получавам 300лв месечна заплата. За съжаление специалността е тясно специализирана и не виждам какво друго бихте могли да работите след дипломирането си.
baba_dafina
В началото бе словото

Мнение от baba_dafina »

Защо да трябва да работиш с циганите,можеш да се насочиш например към Социалните домове,или Затворите,или Старческите домове...Имаш избор стига да ти се отдава работата с хора и да искаш да работиш именно това.
If i close my eyes forever,it will all remain the same!!!
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

И аз за сега съм приета Социални дейности,
но още не съм се записала официално :D
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
Angellica
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Angellica »

Желая ти успех на 2ро. Ако все пак се запишеш социални - пиши, колежке! 8) :wink:
Аватар
BeHu
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeHu »

И аз оставам тук поне за 1вата година ;) Дано поне да е интересно :) Някой, който вече учи тая специалност, би ли ми казал има ли заяждане от страна на преподавателите и лесно или трудно е да изкараш успех над 5.50?
Not An Ordinary Girl
Angellica
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Angellica »

Здрасти :) Супер, една колежка :) Каква специалност искаш да се прехвърлиш догодина?
Аватар
Cornyman
В началото бе словото
Обратна връзка:

няма

Мнение от Cornyman »

Ами всъщност тя е той :lol: Объркването е настъпило поради аватара, но той мн си ме кефи, мацката е жестока :P

Само ще кажа да се въоръжите с големи нерви за първите си 2 семестъра, няма да ви е никак лесно. Но ако наистина искате да го учите това ще устоите на предизвикателствата пред вас. Аз лично смятам да практикувам след бакалавъра социална работа с деца. :)
BeHu написа:И аз оставам тук поне за 1вата година ;) Дано поне да е интересно :) Някой, който вече учи тая специалност, би ли ми казал има ли заяждане от страна на преподавателите и лесно или трудно е да изкараш успех над 5.50?
Ами колежке има...особено от Тошков :lol: , но ако сте упорита. Иначе баловете за стипендии са наистина мн високи в нашия факултет,защото сме наред с педагозите. Аз имах 5,74 и бях един от последните в списъка за получаване. :twisted: Но ако пожелаете да ме заведете на кафе, ще ви бутна малко допълнително инфо за това 8) Все пак е хубаво да имаш познати по-горен курс! :roll: :wink:

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Винаги бъди себе си!
Angellica
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: няма

Мнение от Angellica »

Cornyman написа:
Ами всъщност тя е той :lol:
Но ако пожелаете да ме заведете на кафе, ще ви бутна малко допълнително инфо за това 8) Все пак е хубаво да имаш познати по-горен курс! :roll: :wink:
Наистина - объркала съм се, извинявай ;) Вече ще знам, че си момче :)Полезно е да има връзки в горните курсове, така че може да спретнем едно кафенце да поразкажеш нещо :) А сигурно ще се запознаем още на 1ви октомври, ела да ни видиш кои сме зайчета ;)

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Аватар
Cornyman
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cornyman »

[quote]Наистина - объркала съм се, извинявай ;) Вече ще знам, че си момче :)Полезно е да има връзки в горните курсове, така че може да спретнем едно кафенце да поразкажеш нещо :) А сигурно ще се запознаем още на 1ви октомври, ела да ни видиш кои сме зайчета ;)

Ако искаш потърси ме в скайп да си пишем, тъкмо ще се разберем къде и как да се видим на кафе. Никът е technovladi :P 8) :D
Винаги бъди себе си!
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

Cornyman написа:
BeHu написа:Някой, който вече учи тая специалност, би ли ми казал има ли заяждане от страна на преподавателите
Ами колежке има...особено от Тошков :lol: , но ако сте упорита.
А той какво ще ни води? :roll:
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
Аватар
Cornyman
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cornyman »

Някой, който вече учи тая специалност, би ли ми казал има ли заяждане от страна на преподавателите

Ами колежке има...особено от Тошков :lol: , но ако сте упорита.

А той какво ще ни води? :roll:

Ако програмата е същата-социална политика! :lol: :roll: :P
Земи ме потърси в скайпа да ти разкажа повече. Никът е technovladi.
Последно промяна от Cornyman на 27 Авг 2007, 18:19, променено общо 1 път.
Винаги бъди себе си!
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Хехе, Влади май не си поплюва, а завързва връзки с новите колеги :wink:

Както и да е, на новоприетите - Честито! А на Влади - Умната! :wink:
Фен клуб на ФК 'Форум СУ'
Аватар
Цвети
В началото бе словото

Мнение от Цвети »

Специалността е много добра и не ставаш само социален работник. Зависи как и къде се реализираш де. Но,ако се потрудиш малко над професията си, можеш да работиш на доста престижно място с много добра заплата за България. Можеш да работиш и в полицията, и като директор отдел "Закрила на детето"...майка ми е завършила "Социални дейности" и е много доволна и си работи по специалността точно като директор отдел "Закрила на детето"... :roll: :lol:
.:: Статистика - I курс ::.
Аватар
Cornyman
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cornyman »

Хехе, Влади май не си поплюва, а завързва връзки с новите колеги :wink:

Както и да е, на новоприетите - Честито! А на Влади - Умната! :wink:

Ааааа,другарке плюшена :lol: :lol: :lol:
Умната викаш...е умен съм си 8) :P :D Ти как си!? Нещо ново при тебе?
Винаги бъди себе си!
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Ой, ами то много нови неща има при мен - нов мъж, нова заемана позиция във фирмата, в която работя (тук малко да се изфукам - повишиха ме наскоро), нов лаптоп (от онзи ден и още много много му се радвам)... Такива неща :) Ти кога си идваш към София, за да се видим?
Фен клуб на ФК 'Форум СУ'
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”