ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

sientelo написа:
smeshko написа:Хммм :) Мерси мерси много много много ... :) Изпитите ми са на 4ти и на 11ти ;) Ама палците ги пазете за 11 , че там положението е много тежко
Ехххх, че ви мъчи тая археология, бре :arrow: ще стискаме и ще видиш че ще минеш безаварийно :wink: На мене ми стискайте за 18, щото тогава положението наистина ще да е критично :roll:
За тебе винаги душице :) Ще стискаме палци за държавния пък дано стане :)
In vino verittas
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

да ви питам спорта за нашата специалност задължителен ли е и ако да по колко пъти седмично
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

smeshko написа:ЕХААА супер темичка :) Да си ни жива и здрава :) Айде ето поздрави и от един етнолог 2ри курс :) (не е доказано още де) Сиентело права си за това септември .. задава се поправителна сесия при моя личен любимец , който доколкото разбрах и ти не харесваш много - Рабаджиев :) Иначе да знаете етнологията , ако не толкова преспективна поне е супер, ама наистина супер интересна за учене и няма да съжалята , че сте влезнали това :) А лятната практика е най-готиното нещо на земята :) Така че гответе се за посрещането на 1ви ... , което не знам дали знаете, но по стара етноложка традиция се провежда в 41ва аудитория с много алкохол :)
та това за 1ви окт мнннн ми харесва .. чакам с нетърпение. :P най-накрая някой страр6и да дойде да ни научи ;) кажи бате още нещо интер за етнологията :P :lol: :lol: .. бтв поздрави от ПРИМОРСКО ;)
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

a eто я звездата.аре бе мацо толкова време те няма викам да не се препече :roll:
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

DEATH'SS_HEAD написа:a eто я звездата.аре бе мацо толкова време те няма викам да не се препече :roll:
ее айде още малко и се завръщам :lol: :lol: :lol: на 31 ще съм си в нас :( ама вие да се организирате да си направим една срещичка преди 1ви :shock: няма да се излагаме мн време има :P
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

eбах тая почивка един месец.ти от толкова почиване се умориш бе.то организацията ни е..... нема ти разправям
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

DEATH'SS_HEAD написа:eбах тая почивка един месец.ти от толкова почиване се умориш бе.то организацията ни е..... нема ти разправям
абе мани верно ама не ми се прибира още в гадната софия .. не знам кво сички се бутат да идват в сф... аиде искам като си дойда да има кво да чета във форумчето ми така че се залавяйте за работа :P :D :wink:
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Хора отклонихте се:)

В тази тема се говори какъв сладур е Смешко....а не ...какво ще учите ;)

Ако обичате придържайте се, към заданието моля ;) :lol: :lol:
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

Nikince разкажи за него, че ние още не го познаваме :D :lol: :P
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

АХАХ няма нужда и да ме опознавате :) Иначе орион какво да ти кажа.. само гледай да не се набиеш в Текила бара в приморско , че е доста пропаднало ... от Китен до там с култувото рейсче и после кво, мизерия :) Иначе какво да ви уча , като се сетите нещо питайте.. а пък за спорта - Не не е задължителен , което е гот защото може да си ходиш на спорт и да не ти трябва заверка , за да запишеш годината :)
In vino verittas
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Ах, ето ме...Ми малко нямам време да влизам във форума, че ми се очертаха няколко тежки дни, но вече ще съм по-редовна...А за срещичката-кога ще я направим(аз на 1-ви заминавам на почивка и ще се върна на 6-ти) :wink:
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър

и ти ли бе бруте.ама тая среща си я организираите вие,аз нема от смолян да се засипя в софия за едното кафе :wink:
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Еми тогава с теб ще ходим на кафе след 1-ви :D Съгласен?
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър

1 кво?октомври ли
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Ми да.Тогава вече няма да имаш оправдания, защото трябва да си в София :P
Заключено

Обратно към “ИФ”