Извинявай, ама като посочваш нещо, което се отнася до всички, това не е самоизтъкване!radja написа:това с морето, планините, низината и тн е мегапростотия, честно.
не забравяйте, че всеки човек е индивидуалност, все пак. и ако има културни различия- то те са, за да ни направят интересни един на друг и да има какво да ни сближи.
само че вие сте твърде заети да търсите причини за самоизтъкване...
Ако беше се зачел в някои български литературни произведения, щеше да разбереш, че и известни български автори са го забелязали това... Не можеш да ме убедиш, че няма значение... Пробвай да ми дадеш някакви примери като си толкова навит... И не ми говори за индивидуални личности, а за по-глобален мащаб... На всеки му е ясно, че не всички сме еднакви, но затова пък може да се обобщава! Аз ти казах, че ние и испанците сме близки по нрави, макар и да нямаме особена генетична връзка... С кои по-северни народи или по-южни сме толкова близки по нрави?! Не ви карам да смятате, че опредлено е така, но все пак може и да се позамислите, преди да наричате подобни изказвания "глупости"
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"