все пак местата, отпуснати от МОН за международни в УНСС са повече, запазва се и квотният принцип по езици, в су няма такъв(можеш да видиш при европеистиката в су какво е положението на 2-ро кл. с квотите), а и оценките по английски покрай превода тази година бяха по-слаби, така че ако на теста е имало оценки в диапазон 5,70-6,00 на изпита по езика нямаше такива. Това е.millennium написа: За МО балът за момичета е паднал само с 15 стотни, а в УНСС за МО - английски - 0,32 , МО - френски-0,50, МО - немски-0,32, МО-испански-0,11 и за руски двамата човека са се записали. Така че си прави сметката колко човека са предпочели МО в УНСС. Като трябва да се вземе в предвид, че диапазонът между баловете на отделните кандидати в УНСС е супер малък, защото всички имат между 5,70 и 6.00, а в СУ оценките не са толкова "отлични".Така че от МО в СУ са се отказали 2-3 момичета от 45, а в УНСС са доста повечко
За всички, приети МО
- HeyGod
- Легендарен флуудър
nevena,то и аз затова ... искам с най-добрата ми приятелка
.
А във втори ?
Всъщност щом се запълват от чужденци и преместили се,сигурно ще ме пише ако я помоля групата,която искам.
Хора,въпросът ми е по-скоро като отида там ли решават коя група да съм или предварително си имат някакви "схеми"...
independiente написа:Относно групите:
Миналата година ги запълваха подред: т.е. по ред на записване, като гледаха да има горе-долу по равно момичета и момчета. А в последствие групите се допълват с преместилите се и чужденците.![]()
А и групите поне в първи курс бяха от значение само за явяването на изпити.
А във втори ?
Всъщност щом се запълват от чужденци и преместили се,сигурно ще ме пише ако я помоля групата,която искам.
Хора,въпросът ми е по-скоро като отида там ли решават коя група да съм или предварително си имат някакви "схеми"...
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
За втори курс не мога да ти кажа, понеже ми предстоиHeyGod написа:nevena,то и аз затова ... искам с най-добрата ми приятелка.
independiente написа:Относно групите:
Миналата година ги запълваха подред: т.е. по ред на записване, като гледаха да има горе-долу по равно момичета и момчета. А в последствие групите се допълват с преместилите се и чужденците.![]()
А и групите поне в първи курс бяха от значение само за явяването на изпити.
А във втори ?
Секретарката на МО (Агова) си е легенда, така че изчакай да видиш в какво насторение и тогава си "сподели" претенциите и желанията.
охх боже , как е възможно да има такива пропадняци..да тръгнат да пишат в чужд форум , за да си защитават тяхната специалност..д-р хаус , не те познавам като човек , но бих казал , че си голям комплексар..това че по ред причини си избрал УНСС пред СУ(вероятно не са те приели в СУ поради високия ти коефициент на IQ) не е довод , за да тръгнеш да плюеш специалността МО в този университет..най-малкото по този начин затвърждаваш мнението , че СУ е по-добър избор за тази спец. , тъй няма никой друг от СУ , не е тръгнал да си защитава спец. във форума на най-аграрния университет в България...просто явно е , че няма нужда да доказва каквото и да било...има всякакви мнения , които са против УНСС и СУ също..наистина в крайна сметка си зависи от самия човек както той ще научи и доколко е мотивиран...но няма друг такъв идиот като теб да тръгне да плюе специалността на другите в чужди форуми..жалко е !!!д-р_Хауз написа:все пак местата, отпуснати от МОН за международни в УНСС са повече, запазва се и квотният принцип по езици, в су няма такъв(можеш да видиш при европеистиката в су какво е положението на 2-ро кл. с квотите), а и оценките по английски покрай превода тази година бяха по-слаби, така че ако на теста е имало оценки вmillennium написа: За МО балът за момичета е паднал само с 15 стотни, а в УНСС за МО - английски - 0,32 , МО - френски-0,50, МО - немски-0,32, МО-испански-0,11 и за руски двамата човека са се записали. Така че си прави сметката колко човека са предпочели МО в УНСС. Като трябва да се вземе в предвид, че диапазонът между баловете на отделните кандидати в УНСС е супер малък, защото всички имат между 5,70 и 6.00, а в СУ оценките не са толкова "отлични".Така че от МО в СУ са се отказали 2-3 момичета от 45, а в УНСС са доста повечко
диапазон 5,70-6,00 на изпита по езика нямаше такива. Това е.
абе делийтко на тебе пак ли ти захлопа дъската ,бе... бива ли да товариш всички във форума с простотията си
Впрочем сигурен ли си, че си приет в МО
- ти съдиш за "високия" ми КИ по това , че не съм записал в Су, а аз за твоя по начина, по който смееш да ми говориш, жалка история си, пази Боже
Всеки форум предоставя възможност за свободна изява на мнения, ако може да са подкрепени от смислени доводи-още по-добре. Единственото ограничение във форуми от рода на този е мнението да не отправя нападки, лични обиди... Моите мнения навсякъде са подкрепени с информация, в тях не обиждам никого, те са просто МНЕНИЯ. В този форум пиша, защото бях кандидат-студент и съответно има теми, които ме вълнуват, почти всички мои постинги са в раздел КСК. Дали съм комплексар или не, дали имам по-високо КИ от теб или не, дали съм приет или не в Су, това тебе изобщо не те засяга и си го избий от картофената делийтска глава. Спри да се заяждаш като разглезено лапе и гледай себе си
Всеки форум предоставя възможност за свободна изява на мнения, ако може да са подкрепени от смислени доводи-още по-добре. Единственото ограничение във форуми от рода на този е мнението да не отправя нападки, лични обиди... Моите мнения навсякъде са подкрепени с информация, в тях не обиждам никого, те са просто МНЕНИЯ. В този форум пиша, защото бях кандидат-студент и съответно има теми, които ме вълнуват, почти всички мои постинги са в раздел КСК. Дали съм комплексар или не, дали имам по-високо КИ от теб или не, дали съм приет или не в Су, това тебе изобщо не те засяга и си го избий от картофената делийтска глава. Спри да се заяждаш като разглезено лапе и гледай себе си
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Доста мила,женаdimage написа:Конкретната мацка днеска беше тооооолкова мила и любезна, попълвах и на главата декларация за общежитие, обясняваше ми един час кое как защо и какво.... усмихната и ведра ми се стори.... хах днес явно и на двете ни е било денindependiente написа:За втори курс не мога да ти кажа, понеже ми предстои![]()
Секретарката на МО (Агова) си е легенда, така че изчакай да видиш в какво насторение и тогава си "сподели" претенциите и желанията.![]()
![]()

- HeyGod
- Легендарен флуудър
При вас сигурно се предполага,че трябва да знаете предварително.Гении такива ...Fed написа:Може и нищо да не си разбрал, ама поне са ви обяснявали...
Нашите у ФМИ нищо не казаха....

-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
Кат си трета група , ракия пиеш ли ? Колеги въздържатели не са ми потребни...HeyGod написа:Доста мила,жена.След като се наприказва,успях да я помоля да ме запише в 3-та група.Каза,че няма проблеми
.Добре,че съм и казал от по-рано.После почна да ми обяснява нещо за езици,за общежития,ама толкова ми се спеше,че само кимах.Бях с една моя приятелка,която влезе с мен и жената и каза - тя ще ти обясни,ама приятелката ми ... нямаше представа за какво става дума,след като и обясниха и втори път пак не беше разбрала.Не че аз схванах нещо.
Dzver 4 Life !
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Зависи в какво настроение съмDzvero_ide написа:Кат си трета група , ракия пиеш ли ? Колеги въздържатели не са ми потребни...HeyGod написа:Доста мила,жена.След като се наприказва,успях да я помоля да ме запише в 3-та група.Каза,че няма проблеми
.Добре,че съм и казал от по-рано.После почна да ми обяснява нещо за езици,за общежития,ама толкова ми се спеше,че само кимах.Бях с една моя приятелка,която влезе с мен и жената и каза - тя ще ти обясни,ама приятелката ми ... нямаше представа за какво става дума,след като и обясниха и втори път пак не беше разбрала.Не че аз схванах нещо.