За всички, приети МО

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

millennium написа: За МО балът за момичета е паднал само с 15 стотни, а в УНСС за МО - английски - 0,32 , МО - френски-0,50, МО - немски-0,32, МО-испански-0,11 и за руски двамата човека са се записали. Така че си прави сметката колко човека са предпочели МО в УНСС. Като трябва да се вземе в предвид, че диапазонът между баловете на отделните кандидати в УНСС е супер малък, защото всички имат между 5,70 и 6.00, а в СУ оценките не са толкова "отлични".Така че от МО в СУ са се отказали 2-3 момичета от 45, а в УНСС са доста повечко :lol:
все пак местата, отпуснати от МОН за международни в УНСС са повече, запазва се и квотният принцип по езици, в су няма такъв(можеш да видиш при европеистиката в су какво е положението на 2-ро кл. с квотите), а и оценките по английски покрай превода тази година бяха по-слаби, така че ако на теста е имало оценки в диапазон 5,70-6,00 на изпита по езика нямаше такива. Това е.
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

nevena,то и аз затова ... искам с най-добрата ми приятелка :D .
independiente написа:Относно групите:
Миналата година ги запълваха подред: т.е. по ред на записване, като гледаха да има горе-долу по равно момичета и момчета. А в последствие групите се допълват с преместилите се и чужденците. :wink:
А и групите поне в първи курс бяха от значение само за явяването на изпити. :P

А във втори ? :)
Всъщност щом се запълват от чужденци и преместили се,сигурно ще ме пише ако я помоля групата,която искам.
Хора,въпросът ми е по-скоро като отида там ли решават коя група да съм или предварително си имат някакви "схеми"...
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Някой да отговори,че ще ходя да хващам влак ? :)
Изображение

Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

HeyGod написа:nevena,то и аз затова ... искам с най-добрата ми приятелка :D .
independiente написа:Относно групите:
Миналата година ги запълваха подред: т.е. по ред на записване, като гледаха да има горе-долу по равно момичета и момчета. А в последствие групите се допълват с преместилите се и чужденците. :wink:
А и групите поне в първи курс бяха от значение само за явяването на изпити. :P

А във втори ? :)
Всъщност щом се запълват от чужденци и преместили се,сигурно ще ме пише ако я помоля групата,която искам.
Хора,въпросът ми е по-скоро като отида там ли решават коя група да съм или предварително си имат някакви "схеми"...
За втори курс не мога да ти кажа, понеже ми предстои :)
Секретарката на МО (Агова) си е легенда, така че изчакай да видиш в какво насторение и тогава си "сподели" претенциите и желанията. :wink: 8) :lol:
delete
В началото бе словото

Мнение от delete »

д-р_Хауз написа:
millennium написа: За МО балът за момичета е паднал само с 15 стотни, а в УНСС за МО - английски - 0,32 , МО - френски-0,50, МО - немски-0,32, МО-испански-0,11 и за руски двамата човека са се записали. Така че си прави сметката колко човека са предпочели МО в УНСС. Като трябва да се вземе в предвид, че диапазонът между баловете на отделните кандидати в УНСС е супер малък, защото всички имат между 5,70 и 6.00, а в СУ оценките не са толкова "отлични".Така че от МО в СУ са се отказали 2-3 момичета от 45, а в УНСС са доста повечко :lol:
все пак местата, отпуснати от МОН за международни в УНСС са повече, запазва се и квотният принцип по езици, в су няма такъв(можеш да видиш при европеистиката в су какво е положението на 2-ро кл. с квотите), а и оценките по английски покрай превода тази година бяха по-слаби, така че ако на теста е имало оценки в
диапазон 5,70-6,00 на изпита по езика нямаше такива. Това е.
охх боже , как е възможно да има такива пропадняци..да тръгнат да пишат в чужд форум , за да си защитават тяхната специалност..д-р хаус , не те познавам като човек , но бих казал , че си голям комплексар..това че по ред причини си избрал УНСС пред СУ(вероятно не са те приели в СУ поради високия ти коефициент на IQ) не е довод , за да тръгнеш да плюеш специалността МО в този университет..най-малкото по този начин затвърждаваш мнението , че СУ е по-добър избор за тази спец. , тъй няма никой друг от СУ , не е тръгнал да си защитава спец. във форума на най-аграрния университет в България...просто явно е , че няма нужда да доказва каквото и да било...има всякакви мнения , които са против УНСС и СУ също..наистина в крайна сметка си зависи от самия човек както той ще научи и доколко е мотивиран...но няма друг такъв идиот като теб да тръгне да плюе специалността на другите в чужди форуми..жалко е !!!
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

абе делийтко на тебе пак ли ти захлопа дъската ,бе... бива ли да товариш всички във форума с простотията си :? Впрочем сигурен ли си, че си приет в МО :shock: - ти съдиш за "високия" ми КИ по това , че не съм записал в Су, а аз за твоя по начина, по който смееш да ми говориш, жалка история си, пази Боже :roll:

Всеки форум предоставя възможност за свободна изява на мнения, ако може да са подкрепени от смислени доводи-още по-добре. Единственото ограничение във форуми от рода на този е мнението да не отправя нападки, лични обиди... Моите мнения навсякъде са подкрепени с информация, в тях не обиждам никого, те са просто МНЕНИЯ. В този форум пиша, защото бях кандидат-студент и съответно има теми, които ме вълнуват, почти всички мои постинги са в раздел КСК. Дали съм комплексар или не, дали имам по-високо КИ от теб или не, дали съм приет или не в Су, това тебе изобщо не те засяга и си го избий от картофената делийтска глава. Спри да се заяждаш като разглезено лапе и гледай себе си :!:
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

delete написа:коефициент на IQ
Кажи го пак, напълни ми душата :lol:
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

dimage написа:
independiente написа:За втори курс не мога да ти кажа, понеже ми предстои :)
Секретарката на МО (Агова) си е легенда, така че изчакай да видиш в какво насторение и тогава си "сподели" претенциите и желанията. :wink: 8) :lol:
Конкретната мацка днеска беше тооооолкова мила и любезна, попълвах и на главата декларация за общежитие, обясняваше ми един час кое как защо и какво.... усмихната и ведра ми се стори.... хах днес явно и на двете ни е било ден
Доста мила,жена :).След като се наприказва,успях да я помоля да ме запише в 3-та група.Каза,че няма проблеми :).Добре,че съм и казал от по-рано.После почна да ми обяснява нещо за езици,за общежития,ама толкова ми се спеше,че само кимах.Бях с една моя приятелка,която влезе с мен и жената и каза - тя ще ти обясни,ама приятелката ми ... нямаше представа за какво става дума,след като и обясниха и втори път пак не беше разбрала.Не че аз схванах нещо. :lol:
Изображение

Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки

Мнение от Fed »

Може и нищо да не си разбрал, ама поне са ви обяснявали...
Нашите у ФМИ нищо не казаха.... :roll:
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Fed написа:Може и нищо да не си разбрал, ама поне са ви обяснявали...
Нашите у ФМИ нищо не казаха.... :roll:
При вас сигурно се предполага,че трябва да знаете предварително.Гении такива ... :lol: :P
Изображение

Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки

Мнение от Fed »

Или пък при вас са по-общителни, по-податливи на взаимоотношението персонал-студент; все пак сте М. Отношения....
Dzvero_ide
В началото бе словото

Мнение от Dzvero_ide »

HeyGod написа:Доста мила,жена :).След като се наприказва,успях да я помоля да ме запише в 3-та група.Каза,че няма проблеми :).Добре,че съм и казал от по-рано.После почна да ми обяснява нещо за езици,за общежития,ама толкова ми се спеше,че само кимах.Бях с една моя приятелка,която влезе с мен и жената и каза - тя ще ти обясни,ама приятелката ми ... нямаше представа за какво става дума,след като и обясниха и втори път пак не беше разбрала.Не че аз схванах нещо. :lol:
Кат си трета група , ракия пиеш ли ? Колеги въздържатели не са ми потребни... :wink:
Dzver 4 Life !
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Dzvero_ide написа:
HeyGod написа:Доста мила,жена :).След като се наприказва,успях да я помоля да ме запише в 3-та група.Каза,че няма проблеми :).Добре,че съм и казал от по-рано.После почна да ми обяснява нещо за езици,за общежития,ама толкова ми се спеше,че само кимах.Бях с една моя приятелка,която влезе с мен и жената и каза - тя ще ти обясни,ама приятелката ми ... нямаше представа за какво става дума,след като и обясниха и втори път пак не беше разбрала.Не че аз схванах нещо. :lol:
Кат си трета група , ракия пиеш ли ? Колеги въздържатели не са ми потребни... :wink:
Зависи в какво настроение съм ;).
Изображение

Аватар
snowy
В началото бе словото

Мнение от snowy »

Ехо, колеги, къде се загубихте? :D Много замря темата нещо... Впрочем, някой да е намерил учебната програма? Или да се е светнал какво ще учим първата година?
Everything alters in the twinkling of an eye...
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Празнуваме :lol:
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”