Метал vs. Чалга

Архив на всички останали категории.
Заключено

Какво слушате?

Чалга
28
26%
Метал
81
74%

Общо гласове: 109

Аватар
popfolk star
В началото бе словото

Мнение от popfolk star »

Паган написа:
Filosoff написа:Дааа българи сме и затова трябва да го ударим на кючек с гюбек а?! Да изпростеем максимално и да си мислим че сме големи патриоти.
Метала е много по-близо до българския дух. А чуждопоклоничеството си е точно в чалгата - ама то си е наоправо досада тая тема! Какво чалгарите го ударихте на комплески ли? Ходете си по дупките и си се радвайте един друг сиреч мутрагените на простакесите
Viva Filosoff!!! Filosoff RLZ!!!

popfolk star (мухахахаха) - Аз никого не съм обидил.Просто казах
истината.Това, че тя не ти харесва, аз не мога да го променя.
Комплексарка си ти.Като не можеш да измислиш нищо смислено
по - добре си замълчи.

Дейба тез чалга текстове, брееееее!Преведи си, ако можеш изобщо,
да кажем някоя песен, на... ManOwaR.Усети смисъла на песента.
И я съпостави със синята прашка на Пепа Курвата.

Поздрави!И поклон доземи!
Вечно твой комплексиран съфорумец - Паган.
Първо аз съм мом4е. :x Второ кой ти говори за тъпата Пепа - на която наистина са и много тъпи текстовете.... :!: :?: :!: :!: :bounce: Трето - нямам думи!!!! 4уствеам се дълбоко обиден. Аз една лоша дума не казах на никой, ама вие - вси4ките които писахте по тая безумна тема ме напсувахте мноо брутално....Ваша си работа. аз млъквам. Но няма да прослушам метъл или рок - просто не харесвам тая музика защото страшно ме депресира. Единствено харесвам Еванесънс - това единствения рок диск който имам и го слушам рядко...

Както и да е. аз млъквам, предлагам и вие да си държите раздвоените злобни ези4ета зад зъбите. :!: :!: :!: :evil:
''Тъмно е, навън вали, 4акам да се върнеш ти, стая с 4етири стени пропита от цигарен дим...''
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Странна работа, бях останал с впечатлението,
че си момиче.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

ахъм, добре :?
Изображение
Аватар
Makmurfy
В началото бе словото

Мнение от Makmurfy »

слушам чалга, но това не ми пречи да мисля, че там простотията е целенасочена
основни мотиви в чалга текстовете са
- скъпи , защо ме изостави
- хайде на купона
- съответно хайде да се праскаме
иначе подобни спорове според мене са излишни...нито чалгарите ще почнат да слушат метъл, нито обратното :lol:
ако смисълът на живота на някого са вечният купон, финансово подплътената любов, изкуството да си тъп, да се обличаш прилично само от гледна точка на далтониста, то аз не бих имал нищо против :)
мисленето е дейност трудна, но слава богу не задължителна
Аватар
Cadaverous
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cadaverous »

popfolk star написа: Но няма да прослушам метъл или рок
Супер гадно ни стана на всички да знаеш. :cry: Ние такива надежди влагахме в теб... :lol:
"Всичко, каквото казвам и пиша, мисля; но не пиша и не казвам всичко, каквото мисля."
Аватар
popfolk star
В началото бе словото

Мнение от popfolk star »

Cadaverous написа:
Супер гадно ни стана на всички да знаеш. :cry: Ние такива надежди влагахме в теб... :lol:
Виж какво Cadaverous (между другото 4удя се дали имаето ти идва от ''cadavre'' -от френски,което озна4ава''труп'' на български :?: ) И на мен ми стана супер гадно като вси4ки вие по4нахте да казвате 4е поп-фолк музиката е за мутрите и за простакесите, ама не казах една дума...въпреки 4е супер мноо се обидих..Така 4е кво ме взимаш на мезе - мноо ясно 4е никаква промяна не можеш да о4акваш от мен... :!: Да си пусна Скорпиънс и Дъ къуин оф стоун ейдж ли о4акваш???? :?:
''Тъмно е, навън вали, 4акам да се върнеш ти, стая с 4етири стени пропита от цигарен дим...''
Аватар
Cadaverous
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cadaverous »

popfolk star написа:
Cadaverous написа:
Виж какво Cadaverous (между другото 4удя се дали имаето ти идва от ''cadavre'' -от френски,което озна4ава''труп'' на български :?: ) И на мен ми стана супер гадно като вси4ки вие по4нахте да казвате 4е поп-фолк музиката е за мутрите и за простакесите, ама не казах една дума...въпреки 4е супер мноо се обидих..Така 4е кво ме взимаш на мезе - мноо ясно 4е никаква промяна не можеш да о4акваш от мен... :!: Да си пусна Скорпиънс и Дъ къуин оф стоун ейдж ли о4акваш???? :?:
Еее, глупости! Аз си мислех, че ще станеш върл фен на Кенибъл Корпс, но ти така "брутално" ме разочарова, че ме е срам да пиша направо. :lol: Пък иначе едни бирни фъстъчки добра работа биха свършили като мезе към биричката, ама нъц, ще си остана гладна и трупясала. :cry:
"Всичко, каквото казвам и пиша, мисля; но не пиша и не казвам всичко, каквото мисля."
Аватар
popfolk star
В началото бе словото

Мнение от popfolk star »

Cadaverous написа:
popfolk star написа:
Cadaverous написа:
Еее, глупости! Аз си мислех, че ще станеш върл фен на Кенибъл Корпс, но ти така "брутално" ме разочарова, че ме е срам да пиша направо. :lol: Пък иначе едни бирни фъстъчки добра работа биха свършили като мезе към биричката, ама нъц, ще си остана гладна и трупясала. :cry:
Да,жалко наистина. :cry: Въпреки това : Наздраве и да ти е сладко! :!: Много се радвам 4е успяваш да се забаваляваш и да имаш апетит докато слушаш ''Кенибъл Корпс'' - това е доста необи4айно и екстремно.Браво :lol:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Наистина е доста глупаво да заклеймяваш някого като тъп само защото харесва нещо което ти не харесваш...Това ,че чалгата се харесва на мутри и мутреси не значи ,че всеки който я слуша е тъп като дъб,нали :wink:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Познавам САМО ЕДИН човек, който слуша чалга, ам най - мазната
и противна гадост, която някога сте чували.Той не е тъп.Даже обратното.
Както казах - САМО ЕДИН, другите обаче дето ги знам........
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Eve
В началото бе словото

Мнение от Eve »

[quote="mushroomhead"]Наистина е доста глупаво да заклеймяваш някого като тъп само защото харесва нещо което ти не харесваш...Това ,че чалгата се харесва на мутри и мутреси не значи ,че всеки който я слуша е тъп като дъб,нали :wink:[/quote
Подкрепям :!:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

нали?

нали?
Изображение
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

popfolk star написа:Но няма да прослушам метъл или рок - просто не харесвам тая музика защото страшно ме депресира. Единствено харесвам Еванесънс - това единствения рок диск който имам и го слушам рядко...
Точно пък Evanescence са толкова депресиращи, че чак ме дразнят :(
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Точно пък за това Еванесънс са ми култови...То кога един метъл не ме депресира, за какво да го слушам. Най-обичам да ме депресират с музика :D
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Crematory написа:Точно пък за това Еванесънс са ми култови...То кога един метъл не ме депресира, за какво да го слушам. Най-обичам да ме депресират с музика :D
Ми слушкай си Анатема... направо ще ти се самоубие и кучето, ако имаш такова! :twisted: :twisted: :twisted:
Заключено

Обратно към “Други”