mp-4 проблеми
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Abele*
- Постоянно присъствие
mp-4 проблеми
Преди няколко дни си взех нова mp-4-ка (nippon). Наблъсках я с песни и я заредих докато се показа пълна батерия. След 15 мин. слушане батерията падна тотално. отидох в магазина и там ми обясниха най-неучтиво, че първите няколко пъти трябвало да я зареждам по 13-14 часа. 2 пъти вече я зареждам по толкова и пада след 1-2 часа слушане на песни. Една приятелка има на тази марка mp-4 и тя казва, че слуша музика 2-3 дни. Моля, тези които разбират от mp-3,4, кажете ми има ли проблем с батерията ми?
la consolation des arts...
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Питай във форумите на дата - тук.
Определено някой ще ти отговори,тук има доста по-малка вероятност.
Просто намери правилния раздел или някакъв за техника,или персонални проблеми...
Иначе аз не бих се доверил на марка Nippon,но или ти не правиш нещо както трябва или батерията е развалена,пробвай да я изтощиш до край и да го оставиш цяла вечер да се зарежда.Мисля че имаше подобно запитване и за gsm,но някой беше отговорил на съответното момче,че понякога не е достатъчно 2-3 пъти по 12-13 часа,ами трябвало да кажем седмица - две,а след това вече ставало и по-бързо(не разбирам логиката,но пробвай).
Определено потърси помощ в дата.бг. И пробвай да говориш с друг продавач от магазина или се оплачи от отношението към теб ...
Успех!
Определено някой ще ти отговори,тук има доста по-малка вероятност.
Просто намери правилния раздел или някакъв за техника,или персонални проблеми...
Иначе аз не бих се доверил на марка Nippon,но или ти не правиш нещо както трябва или батерията е развалена,пробвай да я изтощиш до край и да го оставиш цяла вечер да се зарежда.Мисля че имаше подобно запитване и за gsm,но някой беше отговорил на съответното момче,че понякога не е достатъчно 2-3 пъти по 12-13 часа,ами трябвало да кажем седмица - две,а след това вече ставало и по-бързо(не разбирам логиката,но пробвай).
Определено потърси помощ в дата.бг. И пробвай да говориш с друг продавач от магазина или се оплачи от отношението към теб ...
Успех!
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- Nikince
- Пишеща машина
Не е верно това.
Не са никакви глупости.
Батерията първите 3 4 пъти трябва да се държи, както вече казаха, поне 10 - 12 часа...След това да свърши и да се зариби отново по същия начин.
Това ми го обясни един китайски специалист,които се занимава само и единствено с това.
Аз имам подобен проблем с Айпода ми, не го заредих както трябва...и сега повече от 6 7 часа, каквото и да правя не издържа
Не са никакви глупости.
Батерията първите 3 4 пъти трябва да се държи, както вече казаха, поне 10 - 12 часа...След това да свърши и да се зариби отново по същия начин.
Това ми го обясни един китайски специалист,които се занимава само и единствено с това.
Аз имам подобен проблем с Айпода ми, не го заредих както трябва...и сега повече от 6 7 часа, каквото и да правя не издържа
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Abele*
- Постоянно присъствие
Благодаря за отговорите! 
Ще пробвам още няколко пъти да я зареждам по много и да я изтощавам до край (вече 2 пъти го направих). Най ми е странно, че показва че се е заредила, а нито зарядното, нито самата мп-3 са изтинали (като си зареждам джиесемите, като се заредят, дори още да са включени в тока изтиват).
Ще пробвам още няколко пъти да я зареждам по много и да я изтощавам до край (вече 2 пъти го направих). Най ми е странно, че показва че се е заредила, а нито зарядното, нито самата мп-3 са изтинали (като си зареждам джиесемите, като се заредят, дори още да са включени в тока изтиват).
Няма такава опция да говоря с друг продавач, защото там са две много "компетентни" шматки - едната сложена за хубост, а другата за акъл(говорих с последната).HeyGod написа:И пробвай да говориш с друг продавач от магазина или се оплачи от отношението към теб ...
Моето зарядно пък си грее дори като се е заредил телефонаAbele* написа:Най ми е странно, че показва че се е заредила, а нито зарядното, нито самата мп-3 са изтинали (като си зареждам джиесемите, като се заредят, дори още да са включени в тока изтиват).
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
аз пък имам нещо проблеми с главата кат са пусна в тока да са зареждам и ми са изправя косата а да попитам тва нормално ли е при вас иначе как е
Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.
...
http://www.fun-6.com/cenni-misli-prikazka-du6a.htm
...
http://www.fun-6.com/cenni-misli-prikazka-du6a.htm
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
всъщност, не трябва да се притесняваш; нормално е, бъди спокойна.Nivea написа:аз пък имам нещо проблеми с главата кат са пусна в тока да са зареждам и ми са изправя косата а да попитам тва нормално ли е при вас иначе как е
За да оправиш проблема разбира се просто не трябва да се зареждаш. За тази цел спи и си почивай повече.
Опитай някой ден. Ако все още имаш нужда от зареждане ще мислим нещо друго.
- ApucTokoTka
- В началото бе словото
И аз си взех същия player наскоро. И уж зарядното му си има лампичка ама понякога след 10 - 12 часа почва да свети зелено, в момента го зареждам от 15 часа сигурно и още си е червено...
Ама като цяло не съм много очарована от времето дето издържа батерията. Поне засега де...
Извод
Не си купувайте такъв player 
Ама като цяло не съм много очарована от времето дето издържа батерията. Поне засега де...
"Невидима кола се появи от пустошта, удари автомобила ми и изчезна отново."
- Abele*
- Постоянно присъствие
ApucTokoTka, моля те, кажи колко време ти издържа mp-4 като слушаш музика?
още странни работи ми се случиха с моята mp-4 - след като послушам малко музика и я оставя настрана за няколко часа (със заключена клавиатура и изгаснал екран) батерията и тотално пада.
а лампичката на зарядното преди ставаше от червена зелена за по-малко от един час.
след доста нерви миналия петък оставих новата си придобивка за ремонт в магазина и още не е готова, а след като ми я върнат ми е интересно какви ли нови дефекти ще почне да дава
още странни работи ми се случиха с моята mp-4 - след като послушам малко музика и я оставя настрана за няколко часа (със заключена клавиатура и изгаснал екран) батерията и тотално пада.
а лампичката на зарядното преди ставаше от червена зелена за по-малко от един час.
след доста нерви миналия петък оставих новата си придобивка за ремонт в магазина и още не е готова, а след като ми я върнат ми е интересно какви ли нови дефекти ще почне да дава
- ApucTokoTka
- В началото бе словото