ТУРИЗЪМ ;)
- Fellblade
- От дъжд на вятър
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
- Обратна връзка:
те хората преди това казаха какво да очакваме... добре че черния ми дроб е трениран, моето даскало е добра школа подготвяща за студентски град и за специалността туризъм

ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Абе колеги,аз нали съм си от женски пол и съм брюнетка(или с други думи блондинка под прикритие) и уж "дърто куче" тука във форума,а още не знам как да си напиша нещо по мой си избор над аватара...виждам,че някои от по-младите колеги са се справили добре..на повечето които са по-новички във форума им пише В НАЧАЛОТО БЕ СЛОВОТО..и т.н.(както и на мене
)ама други са си сложили нещо различно...Тааа,въпроса ми беше аджеба откъде се правят тези кирийки?
Сори за тъпичкия въпрос,ама казват че да питаш срамно няма
Сори за тъпичкия въпрос,ама казват че да питаш срамно няма

- Crescent
- От дъжд на вятър
Флуудвате някоя тема (примерно Асоциации), докато направите 100 мнения, след което в профила ви ще се появи опция - "Потребителски ранг". Там пишете, каквото ви душа иска. Питах модераторите, но май нямат опция автоматично да дадат това право на даден потребител, така че се прибягва до безсмислен спам