Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- явор
- Летописец Виртуоз
Не е честно
П.П. Представете си как един човек се опитва да ви възпре да се влюбите в него, защото го е страх, че може и да не се влюби във вас, а е убеден, че вие ще се влюбите в него, и така ви предпазва, за да не се нараните вие повече, като дори ранява и себе си... Е как да не се влюбвате все повече в този човек... Тъжна история

П.П. Представете си как един човек се опитва да ви възпре да се влюбите в него, защото го е страх, че може и да не се влюби във вас, а е убеден, че вие ще се влюбите в него, и така ви предпазва, за да не се нараните вие повече, като дори ранява и себе си... Е как да не се влюбвате все повече в този човек... Тъжна история
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Abele*
- Постоянно присъствие
в момента съм в подобна ситуация и мога да кажа само едно, въпросният човек е предупреден, но когато разбере, че нищо няма да се получи, ще страдам и аз, знаейки, че той също страда.явор написа:Не е честно![]()
![]()
П.П. Представете си как един човек се опитва да ви възпре да се влюбите в него, защото го е страх, че може и да не се влюби във вас, а е убеден, че вие ще се влюбите в него, и така ви предпазва, за да не се нараните вие повече, като дори ранява и себе си... Е как да не се влюбвате все повече в този човек... Тъжна история![]()
![]()
изобщо fuckin' business
la consolation des arts...
- явор
- Летописец Виртуоз
Не знам дали твоята ситация е същата, но явно и на теб не ти е добре да си от другата страна
П.П. И само да отбележа, че това не е ситуацията с приятелите от дълги години, където явно, че единият не усеща тръпка... или дотогава не е усещал
П.П. И само да отбележа, че това не е ситуацията с приятелите от дълги години, където явно, че единият не усеща тръпка... или дотогава не е усещал
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Какво по-абсурдно и смешно от самата реалност?... А за мрънкането- правя го постоянно, но вие още не сте ми свикнали. В компанията на галено ми викат "мърморко"Vintersorg написа:А изказването на Блъди Каунтес е смешно. Колкото и да цари профанизация на мъжкото съсловие, СВЕСТНИ има. Не мрънкай като пияна жена пред катаджия, а chin up и си свиркай.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нито пък постоянното заяждане.phoebe написа:Да, ама не сме ти от компанията. И "правя го постоянно" не е оправдание, мрънкането не е хубаво.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
каква е разликата между това да обичаш и да бъдеш влюбен

Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.
...
http://www.fun-6.com/cenni-misli-prikazka-du6a.htm
...
http://www.fun-6.com/cenni-misli-prikazka-du6a.htm
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Това е въпрос за цяла отделна тема, тъй като много може да се изпише по него.
Но накратко: обичам приятелите и особено приятелките си
но не съм влюбен в тях.
Обичам и пица.
Могат да се дадат много други примери и не само от този вид.
Но накратко: обичам приятелите и особено приятелките си
Обичам и пица.
Могат да се дадат много други примери и не само от този вид.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет