Гласът, който НЕ понасяте
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
П.П. Давам предложение към черния списък да добавите и гласът на онзи дядка, който четеше години наред /и сигурно все още чете/ словата преди зарята!!! Как ме дразнеше тозиии!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Сигурно сам си се кефи и сам си ходи на концертитеDaNce_ написа:E, това не го знаех. Но и сега като го знам - пак си вие, въпреки че е всестранно развита личностphoebe написа:Mika може да вие, но е достоен за поне впечатление, човекът сам си прави всичко, от вокали до музика, всички инструменти си ги записва и миксира той...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Black Raven
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хаххахахаха
Олеле.
Дразни ме всичко що е циганейшън и идва от (Майнер мюзик) Чалгаленд.
Дразни ме Педеруши...
Дразни ме и Нети..абе тоя глас пискливия дето не знам от къде й идва..не знам кой го харесва.
Тия поп-простотийки тип "носна кърпичка" дето излизат за 1 месец и след това никой от феновете не помни на к'во се кефил...
Дразни ме всичко що е циганейшън и идва от (Майнер мюзик) Чалгаленд.
Дразни ме Педеруши...
Дразни ме и Нети..абе тоя глас пискливия дето не знам от къде й идва..не знам кой го харесва.
Тия поп-простотийки тип "носна кърпичка" дето излизат за 1 месец и след това никой от феновете не помни на к'во се кефил...