Право - всички курсове 2
Модератор: MidwinterSun
Не е до възраст, а до опит.Не знаем колкото него не защото сме малки, азащото не сме минали още по съответния път.Бавария написа:това вече с възрастта не е критерийgot написа:Човекът си знае какво говори, той е "стара пушка", в 5 курс право е.Сигурно има основание.
пубертета ни поподмина и вече
не може да се излиза с номера - малък си и незнаеш
всеки си има акъл и сам си преценява
пък и да станем безработни още по-добре за него, нали
не питай старило, а питай патило..... както са казали хоратаgot написа:Не е до възраст, а до опит.Не знаем колкото него не защото сме малки, азащото не сме минали още по съответния път.Бавария написа:това вече с възрастта не е критерийgot написа:Човекът си знае какво говори, той е "стара пушка", в 5 курс право е.Сигурно има основание.
пък и да станем безработни още по-добре за него, налиАма да сме живи, да видим...
Сами ще се убедим, аз вече видях не малко неща, кво ли ни очаква...
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Именно играта му ме грабна. Начинът, по който бе поднесен филма - също. Относно сюжета... Да, беше ясно в самото начало, но аз лично все си мислех че ще завърши неочаквано. Е, не се оказа така. Важното, е че ми достави удоволствие да си изгубя времето с него.Moriarty написа:става само заради играта на Тони (това се отнася за повечето филми в които участва) останалото смуче....особено сюжета, всичко става ясно още първите 10мин.loverlips написа:Страхотен филмDerek написа:Намерете си филма "Fracture" с Антъни Хопкинс. Като го изгледате, ще разберете защо.
- Rechtswissenschaft
- В началото бе словото
Бавария написа:това вече с възрастта не е критерийgot написа:Човекът си знае какво говори, той е "стара пушка", в 5 курс право е.Сигурно има основание.
пък и да станем безработни още по-добре за него, нали
Не ми разказвай какво е било, ами направи снимки. Снимката говори сама по себе си.
Хайде, поздрави на всички от Града на мафията, Лас Вегас.
Dictum meum pactum
Колеги, (за някои от вас това обръщение не подхожда, ама айде) сега да ви кажа за кво става въпрос.
Ако ще и всички българи да завършат Право в това няма нищо лошо, напротив всеки ще е с богата юридическа култура.
На децата, които се плашат от филми за адвокати ще им пожелая лека нощ в 19.55!
А на пурвокурсниците ще пожелая по-малко да пишат тук, защото януари ще дойде, а някои показаха, че четат този форум.
Айде успех и донт спек!
Ако ще и всички българи да завършат Право в това няма нищо лошо, напротив всеки ще е с богата юридическа култура.
На децата, които се плашат от филми за адвокати ще им пожелая лека нощ в 19.55!
А на пурвокурсниците ще пожелая по-малко да пишат тук, защото януари ще дойде, а някои показаха, че четат този форум.
Айде успех и донт спек!
Silence tells me secretly Everything!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"