Критика към охраната в Ректората !!!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Какво смешно има? С пазачи и шофери проблеми немам.
Изображение
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

И аз нямам(досега) проблеми с охраната. Преди 2 дни ми се наложи да пообикалям няколк очаса из Ректората и спокойно си питах пазача на централния вход, а той доста учтиво ме напътстваше. Даже докато търсех информация, той предложи да ми даде(тоест да го питам нещо ако можел да помогне) без да се усети че търся бюро Информация :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Критика към охраната в Ректората !!!

Мнение от Бавария »

АРМЕНКА написа:Пишейки тази тема,силно се надявам тя да бъде прочетена от някой,който има властта да назначава охраната ни в Ректората,макар че едва ли някои от въпросните инстанции би си губел времето да се рови тук,но както е казал народа "Надеждата умира последна"..
Тааа,с риск да заприличам на стара и вечно мърмореща баба,искам да се оплача от крайно недружелюбното държание на тези хора,които чинно стоят на всеки вход на сградата.За целта ще се върна малко назад в историята,по-точно в 2005 година,месец септември.Аз,млада и току-що приета студентка в СУ,ентусиазирано прекрачвам прага на така обичния ни университет,и като всеки новак се забърквам сред многобройните коридори.За да се ориентирам,решавам да се допитам до един от охранителите със средна възраст +65 години.На вежливия си и културен въпрос получавам следния отговор "Вие студентите не си ли научихте залите най-накрая,писнало ми е да се разправям с пишлемета като вас!",при което аз застивам,все едно съм видяла китаец в индианско облекло.Казах си на ум"Абе на човека може да не му е ден днес,ще питам на другия вход".Там за мое огромно неудоволствие получавам подобен отговор.След тези реплики се почувствах една ли не виновна,че съм питала изобщо...
В последствие чух,че и една колежка им е "яла попарата"на същите двама охранители...
Не че имам против охраната в СУ,но нека да са малко по-дружелюбни,а не да се държат все едно,че някой им е изял баницата за закуска....
Дано не съм ви отегчила с моето мърморене,но просто не можах да се сдържа да не се оплача...
Не съм съгласен. Колкото и пъти да съм питал, винаги съм получавал доста подробен отговор. Никога не съм ходил до т.н. Информация, а си спирам винаги някоя охрана.
Др е въпроса, че тя почти я няма. Смисъл на влизане въобще не проверява ти, аджеба, от СУ ли си или не. На курсовете ни раздахода едни пропуски. Е за какво? До сега 1 път не са ме спряли.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Ще подкрепя Бавареца! Аз например съм възможно най-неориентираното същество в тази галактика и дори след десетото ходене в СУ пак се обърквам стабилно. Но винаги се намира някой от охраната, който да ме упъти и то крайно любезно! На изпитите на всеки 20 крачки по коридорите имаше човек, който ни казваше накъде трябва да отидем, без дори да сме го молили за това, а тонът беше безкрайно приятелски и учтив! :) Това беше първото нещо, което ме грабна в СУ! А не като в УНСС- "Ти сляпа ли си?", "Малоумна ли си?", "Колежке, имате ли представа с колко като Вас минават през мен всеки ден? Ако тръгна на всеки да обяснявам, да съм влязла в лудницата!". На писмения по журналистика във въпросния псевдо-ВУЗ пък в деня на изпита ни бяха преразпределили в други зали от посочените и питайки "Къде е еди-коя-си зала?", получих отговор: "На мястото си! Да сте се осведомили предварително!"! Как да се осведомя предварително, като на предния ден бях в съвсем различна зала?? :evil: :evil: Така че нека не се оплакваме от охраната в СУ, защото те са ангелчета на фона на всички останали! :roll:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”