Сигурно по сайтовете на съответните факултети, ама моя Биологически факултет като си няма сайт... даже не знам кога почвам очни, ама няма проблеми, все някой ден може и някой да започне да отговаря на телефоните там, да сме живи и здрави, пък очните можем и да ги пропуснем, за какво ли съм се записала изобщо...MiShito написа:А къде гледате..тези планове на специалностите си :]
Какъв спорт смятате да запишете?!
Модератори: ники, Methuselah
- mirchetu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
- Курс: втори
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
mirchetu написа:Сигурно по сайтовете на съответните факултети, ама моя Биологически факултет като си няма сайт... даже не знам кога почвам очни, ама няма проблеми, все някой ден може и някой да започне да отговаря на телефоните там, да сме живи и здрави, пък очните можем и да ги пропуснем, за какво ли съм се записала изобщо...MiShito написа:А къде гледате..тези планове на специалностите си :]
Много песимизъм има в теб!
ГГФ и доц. Пенин!!! 
- mirchetu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
- Курс: втори
хахах, ами попринцип съм доста позитивна, но от БФ се отнасят учасно към задочниците. Една млада лелка, при която се записвах, която иначе изглеждаше много добре, така ми се караше, че съм с висок бал, пък съм записала задочно, че направо издивя, почна да къса листове, някви декларации и уверения и да ми повдига тон и да ми натяква, че като съм задочно съм нямала право на незнамси какво... Баа, кротко, лелче! Явно нямам и правото да разбера кога имам очни. 
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Човек може ли да запише спорт, в който е крайно начинаещ? Примерно ако запиша тенис ще трябва да ми се обяснява как се държи ракета
Плувам що годe ама щото живея до морето. Професионални учители не са ме учили, да не ми вика някой що не си вдигам ръката точно както трябва....
Та..??
Плувам що годe ама щото живея до морето. Професионални учители не са ме учили, да не ми вика някой що не си вдигам ръката точно както трябва....
Последно промяна от wwayfarer на 26 Авг 2007, 12:06, променено общо 1 път.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка: