То за СУ се говори, че ще има фармация, за да си възродят малко химическия факултет.mirchetu написа:Za-Zaa-Zou, ама разбира се, кефи се! Мен, дет' не ме приеха, където исках, сега умирам от кеф, че е лято, че свършиха изпити и простотии и просто се размазвам, а пък теб като са те и приели ехеее...!Аз си имам приказка, че и на село да ме приемат фармация пак ще съм безкрайно щастлива
Та като отидеш във Варна да учиш, я ако можеш ги питай тези симпатяги ще откриват ли другата година фармация? Някой от вас, ако знае нещо по въпроса?
Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- mirchetu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
- Курс: втори
Ееее, ми а дано има, ще ги уважа с кандидатурата сиcufff написа:То за СУ се говори, че ще има фармация, за да си възродят малко химическия факултет.
Последно промяна от mirchetu на 24 Авг 2007, 10:55, променено общо 2 пъти.
Говори се, че щяло да има фармацевтична химия. Ако си в су може просто да го запишеш като втора специалност. Аз така мисля да направя, ако остана тамmirchetu написа:Ееее, ми а дано има, ще ги уважа с кандидатурата сиcufff написа:То за СУ се говори, че ще има фармация, за да си възродят малко химическия факултет.Тъкмо да си остана в същия университет, така или иначе тря'а се учи в София по транспортни, семейни и ред други причини... макар че Варна... о, блаженство..
- chubbchubb
- В началото бе словото
mene me prieha medicina v SU i sam si ot varna no po redica pri4ini predpo4itam SU i nito edna ne e zaradi grada.6te u4im v pravitelstvena bolnica.tova 4e e za 1 godina medicina v universiteta nqma nikakvo zna4enie za6toto na nas pak 6te ni prepodavat dobri prepodavateli i ot nas si zavisi dali 6te u4im ili ne.a kolkoto do niskiq bal...1 klasiraniqta izlizat v sofiiskiq kasno a horata ne mogat da 4akat za 8 mesta v sofiiski,i 2 normalno horata da si predpo4etat sigurno otvardenite universiteti pred novoto.a da ne govorim kolko mnogo sa kandidatstvali medicina i ne sa kandidatstvali v SU zaradi razli4niq konspekt i formata na izpitite.spored mene e glupavo da se spori koi medicinski universitet e po dobar za6toto prosto vsi4ki sa dobri.ina4e koito e vlqzal vav varna,da ne sajalqva,vn RuLeZ
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
- _malko_zlo_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
mirchetu написа:xbizzitmafucka, знам какво е! Звънях на всички възможни телефони в БФ, но никой не ми вдига и не знам кога ми почват очнитеАз също съм с екология, ама задочно. Някой знае ли кога трябва да отида? Направо смешна работа. Като се записвах ми казаха, че най-вероятно почвам от 3.09, ама най-вероятно ми звучи някакси... не много убедително.
И аз съм задочно, но биология и ми казаха че започваме на 10.09.2007
- karmensita
- В началото бе словото
- Специалност: Екохимия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
- _malko_zlo_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами като се записвах жената ми каза учебната година за вас започва на 10 Септември, но и тя не беше на 100% сигурнаmirchetu написа:_malko_zlo_, благодаря, че ми каза.Дано и ние да сме тогава, че на 3-ти ми е рано. Кога им свършват отпуските на тези хора? А ако отидеш до факултета, има ли някъде изкарани програмите? Не ми се ходи в сф точно сега, ама ако се напожи...
Ти как разбра, че си на 10-ти?
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
*Raya_Alexandra: Мненията, извън поставената тема, бяха изтрити. Колкото и да ви е трудно, придържайте се към темите, посветени на специалността, в която сте приети! Това се отнася за всички и в частност за потребителите Fed и uktc. Това е едно от последните ми предупреждения към двамата. Умната! 
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...