Имате ли домашен любимец?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Какво животно предпочитате за домашен любимец?

Куче
21
31%
Котка
24
35%
Нещо екзтично (змии, паяци и др.)
4
6%
Птици
1
1%
Декоративни рибки
4
6%
Друго (кажете какво)
14
21%

Общо гласове: 68

Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

аз имам куче - кокер спаньол.казва се Ричи и е на 6 години
Голям лигльо е ! :wink:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

В момента имам 9 котки.( едната онзи ден я згази кола) :cry: :cry: :cry:
Аватар
dzenga
От дъжд на вятър

Мнение от dzenga »

Имам котка, тя по-скоро е на цялата фамилия де ххиих,казва се Мацо ххихи, а искам да имам игуана.Ако някога се сдобия с такава ще си я кръстя Георги :lol:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

имам брат :D на 10 е, и е голям образ - по-добре от всякакъв домашен любимец!

иначе едно време като бях по-малък, имах рибки - много мряха, накрая останаха само 2.. ама се оказа че брат ми е алергичен към храната им (точно ония мухички дето разправяше Лорда, дафнии се казват) и се наложи да ги подаря на 1 приятел. имах и куче преди, живееше на село - порода: улична превъзходна, заглавие - Джони. беше голям сладур, много обичаше всички от семейството, макар и към външни хора да беше изключително агресивен.. нормално, нали е куче-пазач ;) живя при нас няколко години, после се обеси :cry: без майтап, бяхме го вързали на един синджир, щото иначе налиташе да хапе хора, или тъпчеше на баба градината.. откакто го няма, във двора постоянно се навъртат някви котки - баба ми ги храни :roll: не се оплаквам, колкото и да ги мразя - признавам, аеродинамични са, и не са тежки, летят добре през оградата.. а звукът.. направо мехлем за душата :D и обикновено пригласям "това ви е за Джони, задето го докарахте до самоубийство!"
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

без да броим домашните любимци - хора :lol: :P , имам 2 котета(едното е голям мармот, а другото е някакво бойно и се обичаме от разстояние).....като малка си спомням, че гледахме и рибки, но комбинацията от котка и риба не върви :lol: един ден се връщам от училище и гледам котката над аквариума...топи лапичка и нещо си хапва :shock: :shock: :shock: ..... момент колебание.....реших да преброя рибките и.. .. :( о неее..от около 12-на рибки имаше 3, а едната от тях плуваше доста странно :shock: :roll: ...мислех си за наказание за хищната ми котка-без обяд, игра...ама природа какво да правиш и трябваше да я нахраня...явно само си беше замезила...представете си ордьовър - рибки от аквариума на стопаните :roll: .... Така и не установихме дали някой от нас не беше оставил отворен аквариума или котката ни беше прекалено умна и коварна, за да ни издебне и пригепса сладките рибки :shock: :roll: :wink: :lol:
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Паган написа:Имам аквариум.Едно време беше пълен с рибки,
обаче не съм ги хранил от почти година.Исках да ги разкарам
обаче ми е жал да ги убия и за това така съм ги оставил, да си
умрат сами.Вече имам само една рибка, ей богу, много се държи!
До месец може и тя да замине :-)
Имам една мъничка братовчедка,която се справи с твоя проблем за нула време.Значи рецептата:5 пъти дневно храниш the survivor с каквото се хранят рибки(простете невежеството!) и поддържаш температура в аквариума 49.8C.Гарантирам скорошно "оздравяване" :wink:
Smile!
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Ама това си е живо убийство.Да беше циганин - добре.
Все пак рибката нищо не ми е направила.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

То и твойто си е живо убийство,но бавно и мъчително.Сигурно всеки ден започва да плува все по-бавно и по-бавно,едва върти главичката и те гледа,когато дъвчеш сандвич пред стъклото .И честно-жал ме е за горката рибка!Ти за тамагочи ли я имаш?
Smile!
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

Паган, ще ти заема моята котка......остави й малко време и тя ще се справи.....професионален убиец - наемник... :lol: ...разсейваш се и в следващия момент празен аквариум...надявам се рибката ти да не е пираня :P - да ми осакати котетуууууу-боец :lol:

П.С. дори и да не го оставиш отворен аквариума няма проблеми ....при мен се справи.....просто ужас - още ми е мъчничко за тях :roll:
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Съни - Е, аз не го възприемам точно така. :lol: За да е още жива
сигурно си яде...ама аз не съм я хранил, как ще ги яде...

tralala - Не е пираня, ама аз от толкова време храна не съм й давал,
че може и да погне котката из апартамента. :lol:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Аз пък много обичам котки, но все попадам на разни ненормални такива. Последното е едно чисто черно коте на 4 месеца (тук има една снимка със сестричката му, като бяха на под един месец). Направихме му здравен паспорт онзи ден и вече официално (за ужас на докторите) се казва Чернислав (по традиция от имената на баща му /белият котак на тази снимка/ и на едно друго коте - Чочослав и Дребнислав респеткивно). По нищо не прилича на баща си, който чисто бял, а е одрало кожата на майка си. Пада си малко лудо откакто пратихме Чочослав и Дребнислав на село и го оставихме само - няма кого да тормози, така че налита на хората и предметите наоколо. Вечер не може да се спи от проявите му на любов. Иначе животът в среда на физици и програмисти му се отразява зле - станало е хакер: все се вре по компютъра ми и ляга да спи в него вечер, докато си работя в леглото, а снощи успя пред смаяния ми поглед да нацели някаква комбинация, с която ми изтри една база данни в ibExpert-а. Как го направи - само то си знае, аз така и не можах да повторя комбинацията след това :) Идеше ми да го убия, но е толкова миловидно, че ядът ми се изпари в момента, в който ме погледна изпитателно, настани се в мен и започна да мърка като дъскорезница...

В момента съм си изпънал краката на ниската масичка, а то се е настанило в тях и спи, и сънува нещо...
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
Lord de Sword
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Lord de Sword »

аз по принцип съм гледал сек'ви дзверове, но най се кефех на едно бивше гадже на птичето (май беше чинка) - това е едно от малкото пилета, които сами си носят ориза, муахаха :twisted:
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

xpucmo написа:Аз пък много обичам котки, но все попадам на разни ненормални такива.
моя котарак пък е глух :P сериозно
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Да не е бял с две сини очи? :)
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
Eve
В началото бе словото

Мнение от Eve »

Имам пясъчна болонка на име Рени прилича на :albino: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”