Гласът, който НЕ понасяте

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

phoebe написа:Стига бе? Ти ли си?
хахах.. да
А за Music Idol...не съм го гледала(кск... :roll: ), но бях на концерта на Слави и..хм, тази русата пя невероятно...откъде ли го вади този глас, както и всички други ... единствено победителката се изложи с песента "Жестока"...фалшееше доста на моменти.
А някой ходи ли на концерта на Marilyn Manson? Беше супер.
Последно промяна от DaNce_ на 25 Авг 2007, 13:54, променено общо 1 път.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

DaNce_ написа:
хахах.. да
А за Music Idol...не съм го гледала(кск... :roll: ), но бях на концерта на Слави и..хм, тази русата пя невероятно...откъде ли го вади този глас, както и всички други ... единствено победителката се изложи с песента "Жестока"...фалшееше доста на моменти.
Така си е... и аз бях разочарован... А колкото до "тази русата"... Имаше дори хора с фланелки, на които пишеше, че тя е истинската победителка и определено поне във Варна най-много се крещеше за нея :wink:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

явор написа:
DaNce_ написа:
хахах.. да
Така си е... и аз бях разочарован... А колкото до "тази русата"... Имаше дори хора с фланелки, на които пишеше, че тя е истинската победителка и определено поне във Варна най-много се крещеше за нея :wink:
Ми определено е адски гласовита...незнам в предаването как се е справяла, но...на живо е просто...както и сестрата на тази от Сървайвър(сорка че не назовавам имена, но по това време не гледах тв)...а според мен не беше много силно и изпълнението на Кремена. Песента й беше по-лесна, можеше според мен да й измислят нещо по-силничко...мое мнение.
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

DaNce_, казах, че съм запозната достатъчно добре с чалгата, за да изказвам мнение. :wink:
Споменах също, че има песни, които ми харесват.
Но по-голямата част от чалгарките не могат да пеят и никой не може да ми промени становището по тоя въпрос.
Анелия е талантлива, Деси Слава също, за Преслава да не говорим..
Но ако някой ми каже какво толкова има в гласа на Галена, примерно..
Вярно, че сега е сезонът на дините, но..
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Е, Галена е зле...фактите не оспорвам. Но във всеки стил В ДНЕШНО ВРЕМЕ има зле пееещи. А преди не било така..погледнете например българската естрада...някой да грачи?!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Малко офф-топик...

DaNce_, а ти където точно работиш... т.е. на опредлено място, на няколко места се сменяш или ви викат само за участия? :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Ами аз досега си бях в Монтана, трябваше да завърша гимназия и не можех да мърдам оттук понеже паралелката си ни беше сериозна и..си е учене...изисква себеотдаване, а танците ми бяха само за удоволствие, но сега вече в София (като бях за изпитите) ме взеха за един балет и съм адски доволна :D Иначе досега съм била тук- там...само за отделни участия и по-рядко...не за постоянно.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Някой път да драснеш едно ЛС като ще ходите някъде на участие :wink:
Отворете сърцата си ;)
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

ок :D
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Cosa~Nostra написа: Анелия е талантлива
Eeee...това е егати вицът!Анелия НЕ е талантлива, тя не може да пее, тя ВИЕ!А Галена опрделено има повече гласови данни от Анелия :) Поне има равномерен глас :)

Dance_ :love4: :love4: :love4: :love4: :love4:
Просто нямам думи!Уникална си... :)
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Абе Яворе, не го приемай като заяждане, но наистина ме втрещи. На Клаус Майне не му достигал глас и се насилвал да пее?!

Klaus possesses one of the most distinctive voices of hard rock. He can sing in an amazing range, from clean 'peaceful' vocals to extreme high pitched singing, all the time maintaining astonishing melodic accuracy. His vocal style can be credited as a pioneering one, influencing many future hard rock and heavy metal frontmen, the likes of which include David Coverdale and W. Axl Rose.
http://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Meine
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Пример за насилване на гласа е онази мацка... просто ме отвращава това. За никого не казвам, че няма данни! На мен обаче подобно пеене не ми е по вкуса...
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

Яворчо ако чуе Тейт от Куинсрайк не ми се мисли какво ще каже.

За щастие, той никога няма да го направи, твърде е вглъбен в прелестната вокална техника на ъъъъ... (рендъм женско име)

мод: Темата не е за музикалните предпочитания на Явор. Придържайте се към основния въпрос в дискусията ако не искате да бъде заключена!
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Хех, Дарк не така... И Явор ходи по студентски купони, а те са известни с разнородните стилове на музика, които се слушат там.

мод: Темата не е за музикалните предпочитания на Явор. Придържайте се към основния въпрос в дискусията ако не искате да бъде заключена!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
avantgardistka
В началото бе словото

Мнение от avantgardistka »

Колебая се между гЪзис и Софи Маринова :? :lol:
The World is a book, and those who do not travel read only a page.
Saint Augustine
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”